Bekijk hier al onze vacatures

Vacature alert

Google Reviews

4.9 sterren | 52 reviews

Filteren

  • Provincie

  • Stad

  • Branche

Waarom HB Personeel ?

  • Enthousiast
  • Persoonlijk contact
  • Altijd een baan in jouw regio

Contact

Kom gerust eens bij ons langs. Bellen of mailen mag
natuurlijk ook!

Route plannen
Stuur een email

Of laat hier je gegevens achter. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Bel terug

Schoonmaker

Groningen Grijpskerk Parttime Geen opleiding 11-12-2023
Nieuwe vacature

Chauffeur shuttlebus chemiepark (oproepwerk)

Groningen Farmsum Parttime Geen opleiding 18-12-2023

Asbestsaneerder

Groningen Grootegast Fulltime VMBO 05-02-2024

Weet je niet zeker of dit geschikt is voor jou?

Neem dan contact met ons op! Geef aan ons je gewenste werk-specificaties en wij nemen contact met je op zodra er een geschikte vacature voor jou beschikbaar komt!

Vacatures facilitaire dienstverlening

Een facilitair medewerker is in veel organisaties een onmisbare schakel. Het is namelijk erg belangrijk dat de boel op orde blijft. Wat dacht je bijvoorbeeld van een conciërge op een school, de cateringmedewerker in de bedrijfskantine, een klusjesman die in- en om het bedrijf zorgt dat alles netjes blijft of de schoonmaker die ervoor zorgt dat alles in het kantoor schoon en fris blijft. Bij HB personeel hebben wij regelmatig vacatures voor facilitaire toppers. Wij hebben zowel fulltime als parttime mogelijkheden en in de schoolvakanties hebben wij ook regelmatig een vakantiebaan op facilitair gebied.


Schoonmaak vacatures in Groningen


In de stad Groningen en omgeving bevinden zich veel bedrijven die overdag bezig zijn met hun bedrijfsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan een tandartsenpraktijk, een kantoorgebouw of een bouwkeet. Na sluitingstijd zorg jij er als schoonmaker weer voor dat de werknemers de volgende dan weer aan de slag kunnen in een schone werkomgeving.

Heb je meer ervaring in het vak dan behoren mogelijkheden als voorman of voorvrouw schoonmaak ook tot de mogelijkheden. In zo`n rol zorg jij ervoor dat de schoonmaakobjecten allemaal logisch worden ingepland, dat het juiste materiaal aanwezig is en natuurlijk controleer jij regelmatig of de werkzaamheden op de juiste manier zijn uitgevoerd.


Werken als facilitair medewerker bij jou in de regio


De klanten van HB personeel zijn veelal schoonmaakbedrijven met vacatures op diverse locaties. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een schoonmaakbaan in de avonduren dan hebben wij leuke vacatures in bijvoorbeeld Groningen, Assen, Eelde of Leek. Omdat het werk in de avonden betreft is dit ook een ideale bijbaan voor naast je opleiding of naast een andere baan.


Geen vacature gevonden?

Laat hier je telefoonnummer achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met je opnemen.

Bel terug
Vacature alert
Bel mij terug
© HB Personeel 2023
Ontwikkeld door Convident