Bekijk hier al onze vacatures

Vacature alert

Google Reviews

4.9 sterren | 52 reviews

Filteren

  • Provincie

  • Stad

  • Branche

Waarom HB Personeel ?

  • Enthousiast
  • Persoonlijk contact
  • Altijd een baan in jouw regio

Contact

Kom gerust eens bij ons langs. Bellen of mailen mag
natuurlijk ook!

Route plannen
Stuur een email

Of laat hier je gegevens achter. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Bel terug

Belader vuilniswagen

Groningen Grootegast Parttime Geen opleiding 18-12-2023

Chauffeur shuttlebus chemiepark (oproepwerk)

Groningen Farmsum Parttime Geen opleiding 18-12-2023

Reachtruckchauffeur

Groningen Grijpskerk Fulltime VMBO 20-01-2024

Weet je niet zeker of dit geschikt is voor jou?

Neem dan contact met ons op! Geef aan ons je gewenste werk-specificaties en wij nemen contact met je op zodra er een geschikte vacature voor jou beschikbaar komt!

Vacatures transport

Stuur jezelf de transportsector in met een vacature van HB personeel. Binnen de transportsector is er veel werkgelegenheid, mede doordat er steeds meer online wordt geshopt maar ook omdat productie nooit stil staat. Een baan in de transport biedt jou veel afwisseling doordat je een breed takenpakket hebt. Of het nou gaat om inpakken, orderpicken, magazijnwerk, vrachtwagenchauffeur of hef- en reachtruck werkzaamheden. Als jij van aanpakken weet, heeft HB personeel een baan voor jou.


Vrachtwagenchauffeur worden


Zie jij een baan als vrachtwagenchauffeur wel zitten? Als vrachtwagenchauffeur heb je een rijbewijs C of CE nodig met code 95. Het is mogelijk dit rijbewijs te behalen tijdens je transportbaan. Werken als een vrachtwagenchauffeur brengt veel voordelen met zich mee. Je hebt veel vrijheid, bent veel onderweg en bent zeker van baangarantie. Jouw werkdag bestaat uit het ophalen en inladen van goederen, waarna je de weg op gaat richting jouw bestemming. Eenmaal aangekomen lever je de producten netjes en neem je eventueel een lading mee terug. Rijdt dezelfde routes of wissel van ritten, je hebt zelf in de hand hoe gevarieerd je werkt.


Vacatures chauffeur C


Ben je in bezit van een rijbewijs C met code 95 en zou je graag vrachtwagenchauffeur worden? Als chauffeur C ben je verantwoordelijk voor het transporteren van goederen en afleveren van producten. Je bent representatief voor het bedrijf en bent communicatief vaardig. Bij fulltime dienstverband is er de mogelijkheid vaste routes te rijden, waardoor jij een leuke band kunt opbouwen met de klanten waar je lost.


Vacatures chauffeur CE


Heb jij ambities als vrachtwagenchauffeur CE? Met een rijbewijs CE ben jij in staat zwaar transport te vervoeren. Als je nog geen CE rijbewijs hebt is het mogelijk deze te halen tijdens je dienstverband. Als chauffeur CE ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van zware ladingen, maar ook agrarische producten of wegenbouw. Het wagenpark bij deze vacatures is erg divers. Denk aan tanktrailers, zeecontainers of kippertrailers.


Verschil rijbewijs C en CE


Met rijbewijs C mag je voertuigen besturen waarvan de toegestane maximummassa (TMM) meer dan 3500 kg bedraagt. Deze TMM wordt berekend als voertuiggewicht + laadvermogen. Achter het voertuig mag een aanhangwagen gekoppeld worden met een TMM van maximaal 750 kg. Voor dit rijbewijs moet je minimaal 18 jaar zijn en een gezondheidsverklaring indienen. Pas na de goedkeuring van de gezondheidsverklaring kan een praktijkexamen voor rijbewijs C worden ingepland.


Om zwaardere aanhangwagens / opleggers te besturen is een rijbewijs CE vereist. Een houder van dit rijbewijs mag voertuigen besturen waarvan het trekkende voertuig een TMM heeft van meer dan 3500 kg en waarvan de aanhanger of oplegger een TMM heeft van boven de 750 kg. Ook voor het rijbewijs CE is een gezondheidsverklaring vereist.


Wat is code 95


Code 95 is een aanduiding op het rijbewijs. Alle beroepschauffeurs in de EU zijn verplicht deze aanduiding te hebben. De code wordt gegeven na het behalen van de basiskwalificatie. Voor de vrachtauto bestaat dit uit twee theoriedelen en twee praktijktoetsen.


Werken in de transport


Wil jij onderdeel uitmaken van de transportsector, de sector die nooit stilstaat maar 24 uur per dag draaiende blijft? Voor een vacature in de transport ben je bij HB personeel op het juiste adres. We bieden transport vacatures voor zowel parttime als fulltime medewerkers. Bekijk de mogelijkheden en solliciteer op de vacature die jou het meeste aanspreekt. Liever eerst met ons in contact alvorens je solliciteert? Dat kan via ons contactformulier.


Doorgroeien in de transport


De transportsector kent veel verschillende functies, van inpakken, orderpicken tot aan vrachtwagenchauffeur en heftruck werkzaamheden. Het mooie aan deze sector is dat er veel mogelijkheden zijn om door te groeien binnen de transport. Zo kun je tijdens je functie verschillende opleidingen genieten om jezelf te ontwikkelen en door te stromen richting andere functies. Werken in de transport is nooit eentonig, kijk welke vacature bij jou past en solliciteer direct.


Geen vacature gevonden?

Laat hier je telefoonnummer achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met je opnemen.

Bel terug
Vacature alert
Bel mij terug
© HB Personeel 2023
Ontwikkeld door Convident