Gosse – Servicemonteur

Waarom HB Personeel ?
Enthousiast Persoonlijk contact Altijd een baan in jouw regio

Nadat ik via social media had gereageerd op een vacature van servicemonteur rioleringen kwam ik met Edwin in gesprek. Hij nodigde mij uit op kantoor en hier hebben we nader kennis gemaakt en de mogelijkheden besproken.

Ik ben opgegroeid als boerenzoon maar door een fysiek probleem was ik genoodzaakt om een baan op kantoor te zoeken. Een aantal jaren heb ik gewerkt in een callcenter, maar na een tijd kwam ik erachter dat ik het allerliefste een fysiek actieve baan wilde hebben. Voor een werkgever is het in dat geval belangrijk om niet alleen maar naar het cv te kijken maar ook naar de persoon. Dit is iets wat ik zeker weten heb ervaren bij het kennismaken. De wens om buiten aan de slag te gaan in combinatie met persoonlijk contact heb ik gevonden in deze baan. Ondanks mijn afstand tot deze baan qua werkervaring en kennis hebben HB Personeel en de opdrachtgever mij deze kans gegeven! Hier ben ik naturlijk erg blij mee! Daarnaast ben ik erg te spreken over het persoonlijke contact, de directheid en de duidelijkheid. Ik voel me dan ook erg op mijn gemak bij HB personeel.

Meer verhalen

Tieme – Heftruckchauffeur
Nieuw

Tieme – Heftruckchauffeur

Ik kwam bij HB Personeel terecht omdat ik op zoek was naar een baan en HB Personeel had de functie waar ik naar zocht.

Verder lezen
Ramon – Logistiek medewerker

Ramon – Logistiek medewerker

Via social media kwam ik HB Personeel tegen. Ik had nog een baan als chauffeur maar ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Verder lezen
Charinda – Telefoniste / Receptioniste

Charinda – Telefoniste / Receptioniste

Via Indeed heb ik gereageerd op een vacature voor Telefoniste. Een paar uur later werd ik al gebeld en hebben wij de vacature en mijn cv doorgesproken. Aansluitend heb ik met Edwin een kennismakingsgesprek gepland en tijdens dit gesprek...

Verder lezen
Bel mij terug
© HB Personeel 2020
Ontwikkeld door Convident