Tom Havinga

Wie is Tom?

Tom is eigenaar en oprichter van HB Personeel. Na zijn MBO diploma te hebben gehaald in 2002 besloot Tom eerst 2 jaar aan het werk te gaan in de snijkeuken bij een specialistische groentezaak. Vervolgens ging hij weer de schoolbanken in voor de studie Commerciële Economie aan de Hanze Hogeschool in Groningen. In 2007 rondde hij de opleiding af en ging aan de slag in de uitzendbranche. Na 13 jaar in diverse functies te hebben gewerkt waarvan de laatste 9 jaar als vestigingsleider was het tijd voor een nieuwe stap.

“Het is leuk om bezig te zijn met het organiseren en matchen van werkzoekenden en baan veranderaars bij onze klanten. Voordat iemand begint leer je de kandidaat al goed kennen. Op het moment dat hij of zij ook daadwerkelijk bij ons begint geeft dat een voldaan gevoel. Ook wanneer de medewerker aan het werk is vind ik het belangrijk om regelmatig contact te houden.
Met HB Personeel willen wij de komende jaren uitgroeien tot een betrouwbare en herkenbare partner op het gebied van personeelsbemiddeling.
Naast HB Personeel mag ik ook graag leuke dingen ondernemen. Zo spring ik met mooi weer regelmatig op de racefiets voor een rondje door het Groninger land en daarnaast spreek ik graag af met vrienden en familie om leuke dingen te ondernemen. Ook vind ik het leuk om meer van de wereld te zien en dus gaat er (bijna) geen jaar voorbij zonder een leuke vakantie of reisje met mijn vrouw”.

Tom Havinga
Bel mij terug
© HB Personeel 2022
Ontwikkeld door Convident