Uitzendbureau HB Personeel in Assen

Uitzendbureau HB Personeel in Assen

Bekijk hier al onze vacatures in Assen

Vacature alert

Plaatbewerker

Drenthe Roden Fulltime VMBO 19-06-2023

Lasser

Drenthe Roden Fulltime MBO 19-06-2023

Productiemedewerker

Drenthe Assen Fulltime VMBO 17-07-2023

Montagemedewerker

Drenthe Assen Fulltime VMBO 29-05-2023
Top vacature

Servicemonteur Rioleringen

Drenthe Assen Fulltime VMBO 17-07-2023

Hovenier

Drenthe Zuidlaren Fulltime MBO 17-07-2023

Monteur

Drenthe Assen Fulltime VMBO 07-08-2023

Servicemonteur (talent gezocht)

Drenthe, Groningen Assen, Groningen Fulltime MBO 03-07-2023

Dakmonteur zonnepanelen Assen

Drenthe Assen Fulltime VMBO 10-07-2023
Op de hoogte blijven? Stel een vacature alert in! Vacature alert

Geen vacature voor jou gevonden?

Laat hier je telefoonnummer achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

Bel terug

Vacatures in Assen

Als uitzendbureau in Noord Nederland richt HB personeel zich op de 3 noordelijke provincies. Als hoofdstad van Drenthe heeft de stad Assen dan ook veel werkgelegenheid te bieden. Uitzendbureau HB personeel heeft dan ook leuke vacatures voor jou beschikbaar.

Persoonlijk uitzendbureau Assen

Vanaf het eerste contactmoment zal je merken dat het bij HB personeel net even anders gaat. Wij vinden het namelijk belangrijk om jou te leren kennen zodat we voor jou aan de slag kunnen. Want dat is wat wij doen! Op basis van wat jij leuk vindt en natuurlijk ook rekening houdend met wat jij niet leuk vindt proberen we  jou te helpen in jouw carrière. Vaak begint het dan ook met een kop koffie en een kennismakingsgesprek zodat wij jou leren kennen en ook niet onbelangrijk, dat jij weet wie wij zijn en wat je van ons mag verwachten

HB personeel heeft vacatures in de volgende branches:

Fulltime en parttime vacatures

Zit jij op een punt in jouw carrière waarop jij benieuwd bent wat voor leuke vacatures er eventueel voor jouw beschikbaar zijn? Dan ben je bij HB personeel aan het juiste adres. Of je nou een tijd niet gewerkt hebt, net klaar bent met de studie of al 25 jaar bij hetzelfde bedrijf aan de slag bent, wij gaan graag met jou aan de slag om de juiste stap in jouw loopbaan te zetten.
Steeds vaker zien wij dat kandidaten op zoek zijn naar een parttime vacatures. Dit is bijvoorbeeld beter te combineren met de gezinssituatie of het betreft een baan voor naast de studie. Ook hiervoor gaan wij graag voor jou aan de slag.

 

Team HB personeel

Inschrijven uitzendbureau HB personeel Assen

Ben jij enthousiast geworden over ons aanbod en ben je benieuwd naar de vacatures die we voor jou beschikbaar hebben in de omgeving van Assen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we jou hier meer over kunnen vertellen.

Je kunt je ook direct bij ons inschrijven.

Tom Havinga

“ Met name het leren kennen van de bedrijven, hun werkzaamheden en hun bedrijfscultuur vind ik een leuk onderdeel van mijn werk.”

Edwin Bijlsma

“Door ons enthousiasme, persoonlijke benadering en daadkracht kunnen wij snel schakelen en willen wij de komende jaren uitgroeien tot een herkenbare en betrouwbare partner op het gebied van arbeidsbemiddeling”.

Robert Janssen

“Door de opleiding ben ik erachter gekomen dat ik veel voldoening haal uit het contact met mensen en hen proberen te voorzien in hun behoeften”

Bel mij terug
© HB Personeel 2023
Ontwikkeld door Convident