Uitzendbureau HB Personeel in Groningen

Uitzendbureau HB Personeel in Groningen

Bekijk hier al onze vacatures in Groningen

Vacature alert

Tekenaar HSB

Groningen Groningen Fulltime MBO 30-11-2022

Medewerker Retouren

Groningen Groningen Fulltime MBO 21-11-2022
Top vacature

Junior Werkvoorbereider

Groningen Grijpskerk Fulltime MBO 16-01-2023

Warehousemedewerker

Groningen Groningen Fulltime MBO 15-08-2022

Onderhoudsmonteur

Groningen Groningen Fulltime MBO 05-09-2022

Automonteur

Groningen Groningen Fulltime MBO 30-05-2022

Hovenier tuinaanleg

Groningen Groningen Fulltime MBO 18-04-2022

Vakbekwaam hovenier tuinonderhoud

Groningen Groningen Fulltime MBO 23-05-2022

Servicemonteur (talent gezocht)

Drenthe, Groningen Assen, Groningen Fulltime MBO 01-06-2022

Contract coördinator woningbouw / utiliteit

Groningen Groningen Fulltime MBO 04-07-2022

Werkplaatstimmerman

Groningen Groningen Fulltime MBO 20-02-2022

Elektricien

Groningen Groningen Fulltime MBO 30-05-2022

Monteur Zonnepanelen

Groningen Zuidhorn Fulltime MBO 05-09-2022
Op de hoogte blijven? Stel een vacature alert in! Vacature alert

Geen vacature voor jou gevonden?

Laat hier je telefoonnummer achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

Bel terug

Vacatures in Groningen

Naast een studentenstad is Groningen ook een stad met veel werkgelegenheid. Met een breed netwerk aan bedrijven die op zoek zijn naar nieuw talent bevind HB personeel zich midden in deze bruisende arbeidsmarkt. Wist je trouwens dat Groningen behoort tot de 10 grootste gemeenten van Nederland? Daarnaast is Groningen de stad met de meeste werkgelegenheid in het noorden van Nederland.

Branches met vacatures in Groningen

Met een breed segment aan banen heeft HB personeel eigenlijk voor ieder wat wils. Toch hebben we onze vacatures onderverdeeld in branches zodat jij goed kunt filteren welke leuke vacatures wij hebben binnen de branche waar jij graag in aan de slag gaat.

Check hier de vacatures in de branche waar jij graag zou gaan werken:

Parttime vacatures

Wil jij naast jouw studie graag een centje bijverdienen dan is een parttime baan / bijbaan wellicht precies wat jij zoekt! Wij hebben vacatures bij tal van bedrijven die om 17 uur nog niet klaar zijn met hun werkzaamheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke baan in de logistiek waar jij er voor zorgt dat de pakketjes op de juiste manier ingepakt en verzonden worden. Of ben jij meer op zoek naar een schoonmaakbaan in de avonduren waar jij ervoor zorgt dat de kantoormedewerkers de volgende dag weer fris en fruitig kunnen werken.

Vacatures in Groningen

Vacatures in Groningen

Fulltime banen Groningen

Wij zijn continue op zoek naar goede kandidaten voor onze openstaande vacatures. Onze opdrachtgevers zijn gerenommeerde bedrijven in- en om de stad Groningen. Steeds vaker zien wij dat werkzoekenden via HB personeel aan de slag gaan en er vervolgens een vaste baan aan over houden. Wij gaan dan ook graag met jou in gesprek om te bepalen waar jouw vaardigheden en interesses liggen. Op die manier willen wij ervoor zorgen dat we ook echt iets voor jou vinden waar jij enthousiast van wordt!

Westpoort, het nieuwe logistieke centrum van Groningen

HB personeel is gevestigd op industrieterrein Westpoort in Groningen. Om ons heen is er volop activiteit en zullen de komende periode een aantal grote logistieke bedrijven zich gaan vestigen. Dit betekent dat de werkgelegenheid en de vacatures bij HB personeel voor de stad Groningen zullen toenemen. Het leuke is ook nog eens dat industrieterrein Westpoort op fietsafstand van de stad ligt. Je hoeft dus niet afhankelijk te zijn van een auto of het OV.

Vacatures in Groningen

Tom Havinga

“Het is leuk om bezig te zijn met het organiseren en matchen van werkzoekenden en baan veranderaars bij onze klanten. Voordat iemand begint leer je de kandidaat al goed kennen. Op het moment dat hij of zij ook daadwerkelijk bij ons begint geeft dat een voldaan gevoel. Ook wanneer de medewerker aan het werk is vind ik het belangrijk om regelmatig contact te houden“

Edwin Bijlsma

“Door ons enthousiasme, persoonlijke benadering en daadkracht kunnen wij snel schakelen en willen wij de komende jaren uitgroeien tot een herkenbare en betrouwbare partner op het gebied van arbeidsbemiddeling”.

Robert Janssen

“Door de opleiding ben ik erachter gekomen dat ik veel voldoening haal uit het contact met mensen en hen proberen te voorzien in hun behoeften”

Bel mij terug
© HB Personeel 2022
Ontwikkeld door Convident