Uitzendbureau HB Personeel in Uithuizen

Uitzendbureau HB Personeel in Uithuizen

Bekijk hier al onze vacatures in Uithuizen

Vacature alert

Koerier (part-time) – Chemiepark Farmsum naar Hengelo

Groningen Delfzijl Parttime Geen opleiding
Nieuwe vacature

Medewerker groenvoorziening

Groningen Bedum Fulltime VMBO 22-05-2023

Klusjesman (m/v)

Groningen Delfzijl Fulltime VMBO 21-08-2023

Lasser

Groningen Bedum Fulltime VMBO 03-07-2023

Leerling Lasser

Groningen Middelstum Fulltime VMBO 10-07-2023

Groenvoorziener

Groningen Farmsum Fulltime VMBO 01-07-2023

Monteur landbouwmechanisatie

Groningen Bedum Fulltime MBO 03-07-2023

Allround Timmerman

Groningen Wagenborgen Fulltime MBO 23-06-2023

Technisch Medewerker

Groningen Uithuizen Fulltime MBO 31-07-2023

Dakdekker

Groningen Ten Boer Fulltime MBO 24-06-2023

Timmerman

Groningen Ten Boer Fulltime MBO 17-07-2023

Servicemonteur pomp- en/of aandrijftechniek

Groningen Delfzijl Fulltime MBO 03-07-2023
Op de hoogte blijven? Stel een vacature alert in! Vacature alert

Geen vacature voor jou gevonden?

Laat hier je telefoonnummer achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

Bel terug

Vacatures in Uithuizen

Wist je dat er in Uithuizen en omgeving veel bedrijven gevestigd zijn met leuke vacatures? Als regionaal uitzendbureau heeft HB personeel veel kennis van de lokale arbeidsmarkt en weten wij vaak precies welke bedrijven leuke vacatures beschikbaar hebben die passen bij jouw skills.

Persoonlijk uitzendbureau Uithuizen

Als je op zoek bent naar werk in de regio Uithuizen, dan is uitzendbureau HB Personeel de perfecte oplossing. Wij zijn een persoonlijk, regionaal en enthousiast uitzendbureau dat zich richt op het matchen van werkzoekenden met de juiste banen. Bij HB Personeel vindt je banen in verschillende branches, waaronder administratie, bouw en techniek, commercieel, facilitaire dienstverlening, groen/GWW, productie, transport en logistiek, en zelfs vakantiewerk en bijbanen.

Het team van HB Personeel bestaat uit gemotiveerde en betrokken medewerkers die er alles aan doen om een goede match te maken tussen werkgever en werknemer. Wij luisteren naar de wensen en eisen van zowel werkgever als werknemer, en zorgen ervoor dat er een perfecte match tot stand komt. Ons team staat altijd voor je klaar om jou te helpen bij al jouw vragen, opmerkingen en wensen.

Bovendien zijn wij bij HB Personeel trots op de persoonlijke aanpak die we bieden. Wij geloven in het opbouwen van een goede werkrelatie en dus krijgt elke medewerker en klant een vast aanspreekpunt. Hierdoor ontstaat er een vertrouwensrelatie, en kunnen wij jou nog beter van dienst zijn.

Als werkzoekende kun je jezelf gratis inschrijven bij HB Personeel, waarna we jou zullen helpen met het vinden van een passende baan. Als werkgever kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen of jouw telefoonnummer achterlaten en dan nemen wij contact met je op om jouw vacatures te bespreken en te bespreken hoe wij kunnen helpen bij het vinden van de juiste werknemer.

Uitzendbureau HB Personeel is dé oplossing voor werkzoekenden en werkgevers in de regio Uithuizen. Het persoonlijke, regionale en enthousiaste team zorgt voor een perfecte match tussen werkgever en werknemer, en staat altijd voor u klaar om u te helpen bij al uw vragen en opmerkingen. Dus, aarzel niet en maak vandaag nog gebruik van de diensten van uitzendbureau HB Personeel!

Parttime vacatures

Ben je op zoek naar een baan maar wil je niet persé fulltime aan de slag dan heeft HB personeel ook mogelijkheden om parttime aan de slag te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke administratieve baan voor een bepaald aantal dagen per week of misschien wordt jij enthousiaster van een baan in de avonduren. Wat je ook zoekt wij gaan ons best doen om jou te helpen bij het vinden van een leuke uitdaging.

Fulltime vacatures

Werk is een groot onderdeel van jouw dagelijkse bezigheden. Wellicht heb jij nu een baan maar kijk je om je heen naar een andere uitdaging. Of wellicht zit je nu even zonder werk en wil je graag weer aan de slag. Wat jouw situatie ook is, wij denken graag met jou mee. Door met jou in gesprek te gaan proberen we samen met jou een richting te bepalen zodat wij jou kunnen helpen bij het maken van de juiste stap in jouw carrière. Wij begrijpen met onze jarenlange ervaring als geen ander dat een goede match essentieel is om dagelijks veel werkplezier te hebben.

HB Kantoor

Team HB personeel

Solliciteren in Uithuizen

Ben jij enthousiast geworden over ons aanbod en ben je benieuwd naar de vacatures die we voor jou beschikbaar hebben? Neem dan gerust contact met ons op zodat we jou hier meer over kunnen vertellen.

Je kunt ook jouw gegevens achterlaten zodat je in ieder geval bij ons bent ingeschreven.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in Uithuizen of omgeving dan gaan we graag met jou in gesprek.

Tom Havinga

“ Met name het leren kennen van de bedrijven, hun werkzaamheden en hun bedrijfscultuur vind ik een leuk onderdeel van mijn werk.”

Edwin Bijlsma

“Door ons enthousiasme, persoonlijke benadering en daadkracht kunnen wij snel schakelen en willen wij de komende jaren uitgroeien tot een herkenbare en betrouwbare partner op het gebied van arbeidsbemiddeling”.

Robert Janssen

“Door de opleiding ben ik erachter gekomen dat ik veel voldoening haal uit het contact met mensen en hen proberen te voorzien in hun behoeften”

Bel mij terug
© HB Personeel 2023
Ontwikkeld door Convident