Bekijk hier al onze vacatures

Vacature alert

Google Reviews

4.9 sterren | 58 reviews

Filteren

  • Provincie

  • Stad

  • Branche

Waarom HB Personeel ?

  • Enthousiast
  • Persoonlijk contact
  • Altijd een baan in jouw regio

Contact

Kom gerust eens bij ons langs. Bellen of mailen mag
natuurlijk ook!

Route plannen
Stuur een email

Of laat hier je gegevens achter. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Bel terug

Medewerker Groenvoorziening

Groningen Bedum Fulltime VMBO 12-06-2024

Weet je niet zeker of dit geschikt is voor jou?

Neem dan contact met ons op! Geef aan ons je gewenste werk-specificaties en wij nemen contact met je op zodra er een geschikte vacature voor jou beschikbaar komt!

Vacatures in Bedum - Op zoek naar een nieuwe uitdaging? | HB personeel

Ben jij op zoek naar werk in Bedum of in de directe omgeving? HB personeel heeft altijd een baan bij jou in de buurt. Wij bieden diverse banen in de omgeving van Bedum waar jij aan de slag kunt. Graag maken we eerst kennis met jou zodat we goed weten wat jouw interesses, vaardigheden en ervaringen zijn.


Ook als je nog niet veel ervaring hebt en bijvoorbeeld op zoek bent naar vakantiewerk of een bijbaan dan komen we graag met jou in contact. In Bedum en directe omgeving hebben we bijvoorbeeld vacatures in de groenvoorziening, productiewerk en als orderpicker. Daarnaast hebben wij een ruim netwerk waardoor wij op basis van jouw wensen en ambities vaak wel een gave baan weten te vinden.


Als uitzendbureau zijn wij voornamelijk actief in Noord Nederland. Is er in Bedum geen passende vacature dan wellicht wel in Middelstum, Zuidwolde of Onderdendam. Ben je in het bezit van een auto dan kunnen we ook breder kijken en kan je wellicht aan de slag in de Eemshaven of in de stad Groningen.


Uitzendbureau Bedum


Met onze persoonlijke aanpak willen wij jou graag overtuigen van onze werkwijze. Wij weten dat het soms best lastig kan zijn om te gaan solliciteren. Immers, waar moet je beginnen? Door onze jarenlange ervaring weten wij voor jou de juiste stappen te zetten. Wij zijn een klein kantoor met onze roots in Bedum. Doormiddel van een goed kennismakinggesprek zullen wij inventariseren wat jij graag wilt. De perfecte basis om te starten met de zoektocht naar jouw toekomstige baan.


Ben je aan de slag voor HB personeel dan stopt het natuurlijk niet. We blijven contact met je houden en zullen jou ook begeleiden tijdens jouw werkzaamheden via HB personeel. Op die manier loop je niet tegen problemen op tijdens je werk en zo voorkomen we onduidelijkheden voor zowel jou als jouw opdrachtgever. Daarnaast helpen we jou graag in jouw ontwikkeling doormiddel van scholing. Dus wil jij graag een certificaat of diploma halen waardoor er nog meer kans is op een mooie baan of eventueel om door te groeien dan bespreken we dat met jou!


Geen vacature gevonden?

Laat hier je telefoonnummer achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met je opnemen.

Bel terug
Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident