Bekijk hier al onze vacatures

Vacature alert

Google Reviews

4.9 sterren | 39 reviews

Filteren

  • Provincie

  • Stad

  • Branche

Waarom HB Personeel ?

  • Enthousiast
  • Persoonlijk contact
  • Altijd een baan in jouw regio

Contact

Kom gerust eens bij ons langs. Bellen of mailen mag
natuurlijk ook!

Route plannen
Stuur een email

Of laat hier je gegevens achter. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Bel terug

Projectleider Procesautomatisering

Groningen Hoogkerk Fulltime HBO 01-05-2023

Weet je niet zeker of dit geschikt is voor jou?

Neem dan contact met ons op! Geef aan ons je gewenste werk-specificaties en wij nemen contact met je op zodra er een geschikte vacature voor jou beschikbaar komt!

Vacatures Hoogkerk


Op zoek naar een baan in Hoogkerk? HB personeel biedt een ruim aanbod vacatures in Hoogkerk. Dit doen wij voor werkzoekenden of mensen die zich nog aan het oriënteren zijn. Ben jij een echte aanpakker en hou jij niet van stilzitten? Dan zijn er nu al genoeg vacatures die bij die bij jouw profiel passen! Motivatie is namelijk de key en een van de meest waardevolle eigenschappen waar onze opdrachtgevers naar op zoek zijn. Wij helpen je graag om een passende baan te vinden in de omgeving. Benieuwd naar onze vacatures in Hoogkerk? Kijk dan eens tussen bovenstaande mogelijkheden en solliciteer direct. 


Baanmogelijkheden Hoogkerk


Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging in Hoogkerk maar twijfel je nog over welke functie nou echt bij jou past? Ook dan helpt HB Personeel jou verder. In de praktijk komen wij deze situatie vaak tegen en juist daarom weten wij hoe lastig de keuze voor een loopbaan kan zijn. Je staat er echter niet alleen voor. Wij helpen je met onze kennis en ervaring namelijk graag om de mogelijkheden te ontdekken. Samen gaan we opzoek naar jouw drijfveren, skills en ambities. Niet allen wij leren jou zo kennen, maar op deze manier leer je ook steeds wat meer over jezelf. Op basis van de bevindingen gaan wij vervolgens op zoek naar een functie en opdrachtgever die past bij datgene waar jij zoekende naar bent. 


Uitzendkracht Hoogkerk


Als uitzendbureau matcht HB Personeel werkzoekenden aan onze opdrachtgevers in Hoogkerk die opzoek zijn naar nieuwe werknemers. Dit betekent dus in de meeste gevallen dat jij als uitzendkracht werkzaam zal zijn voor HB Personeel. Daarom vinden wij een persoonlijke benadering erg belangrijk. Dit betekent in eerste instantie een persoonlijke kennismaking waarin we niet alleen ingaan op jouw vaardigheden en ervaring, maar waarin we ook kijken naar wie jij als persoon bent. Alleen op deze manier kunnen wij een juiste match voor jou vinden. 


Ook wanneer je aan de slag bent gegaan bij je baan in Hoogkerk vinden wij het belangrijk om regelmatig contact te houden. Tijdens deze informele (telefonische) contact momentjes bespreken we bijvoorbeeld hoe het met je gaat, wat je van het werk vind, of je ergens tegenaan loopt en wat jou verdere ambities en doelen zijn. Op deze manier kunnen we er samen voor gaan zorgen dat jij je helemaal op je plek gaat voelen bij je nieuwe baan. Daarnaast houden wij natuurlijk ook nauw contact met het bedrijf waarvoor jij aan het werk bent. Ook met hen bespreken we jouw voortgang en eventuele doorgroeimogelijkheden wanneer zij potentie zien. Zo worden jouw ambities en talenten optimaal benut. 


Geen vacature gevonden?

Laat hier je telefoonnummer achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met je opnemen.

Bel terug
Bel mij terug
© HB Personeel 2023
Ontwikkeld door Convident