Bekijk hier al onze vacatures

Vacature alert

Google Reviews

4.9 sterren | 58 reviews

Filteren

  • Provincie

  • Stad

  • Branche

Waarom HB Personeel ?

  • Enthousiast
  • Persoonlijk contact
  • Altijd een baan in jouw regio

Contact

Kom gerust eens bij ons langs. Bellen of mailen mag
natuurlijk ook!

Route plannen
Stuur een email

Of laat hier je gegevens achter. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Bel terug

Timmerman

Groningen Woltersum Fulltime MBO 10-06-2024

Monteur Zonwering

Friesland Drachten Fulltime VMBO 11-06-2024

Timmerman

Groningen Woltersum Fulltime MBO 12-06-2024

Spuiter

Groningen Groningen Fulltime VMBO 13-06-2024

Machinaal houtbewerker

Groningen Groningen Fulltime VMBO 13-06-2024

(Leerling) Dakdekker

Groningen Zuidhorn Fulltime MBO 19-06-2024

Schilder

Friesland Burum Parttime VMBO 11-06-2024

Assistent Timmerman

Groningen Woltersum Fulltime MBO 12-06-2024

Werkvoorbereider

Groningen Leek Fulltime HBO 19-06-2024

Montagemedewerker

Groningen Grootegast Fulltime VMBO 20-06-2024

Betonreparateur

Groningen Grijpskerk Fulltime MBO 20-06-2024

Bouwplaatsmedewerker

Groningen Grijpskerk Fulltime MBO 20-06-2024

Weet je niet zeker of dit geschikt is voor jou?

Neem dan contact met ons op! Geef aan ons je gewenste werk-specificaties en wij nemen contact met je op zodra er een geschikte vacature voor jou beschikbaar komt!

Vacatures Bouw

Met meer dan 30 jaar ervaring in het uitzenden en detacheren hebben wij een groot netwerk aan mooie bedrijven in de bouw en techniek om ons heen verzameld. Wij zijn dan ook continue op zoek naar vakkrachten in de bouw die ons en onze klanten komen versterken.

Als vakkracht ben je bij HB personeel aan het juiste adres! Of dit nu is op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek, bouw, afbouw, metaal of civiel en infra wij hebben mooie vacatures voor jou!


Banen in de bouw


Of je nou aan de slag wilt als timmerman, metselaar, monteur kunststof kozijnen, machinaal houtbewerker, werkvoorbereider of tekenaar HB personeel heeft tal van mogelijkheden voor vakkrachten. Onze opdrachtgevers zijn zowel grote als kleine bedrijven zodat jij aan de slag kunt bij een bedrijf waar jij je prettig voelt. Ook wanneer je (nog) geen vakkracht bent maar jezelf graag verder wilt ontwikkelen in de bouw gaan wij graag met jou in gesprek. Op basis van jouw wensen stippelen we een route uit en maken wij een ontwikkelingsplan om jouw ambities waar te maken!


Werken in de bouw


In Noord Nederland zijn wij hét regionale uitzend en detacheringsbureau dat op een persoonlijke manier aandacht geeft aan jouw ambities. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de techniek of je wilt jezelf verder ontwikkelen in de bouw sector dan gaan wij samen met jou in gesprek om jou te begeleiden naar jouw nieuwe baan! Door ons regionale netwerk in Groningen, Drenthe en Friesland hebben wij (bijna) altijd mogelijkheden bij jou in de buurt.


Servicemonteur vacatures


Steeds vaker weten onze opdrachtgevers on te vinden voor vacatures als servicemonteur. Heb jij een achtergrond in de bouw of techniek en wordt jij blij als je weer een klant blij hebt gemaakt door het oplossen van een storing of probleem? Dan is dit wellicht een leuke richting voor jou!


Als servicemonteur is geen dag hetzelfde en kom je vaak bij de klanten thuis. Naast technische skills zijn sociale vaardigheden minstens net zo belangrijk.


Werken in de bouw zonder ervaring


Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen in de bouw dan ben je bij HB personeel aan het juiste adres! Ook wanneer je wat minder ervaren bent maar wel graag je handen uit de mouwen steekt en het leuk vindt om iets te maken of te repareren dan zijn er ook leuke starters vacatures waar je wordt opgeleid tijdens het uitoefenen van de werkzaamheden. Je gaat dan met een vakman op pad die jou de kneepjes van het vak zal leren. Daarnaast zal jou de theoretisch kennis worden bijgebracht door het volgen van cursussen en trainingen bij het bedrijf waar je werkzaam bent. Ideaal voor harde werkers die liever de handen uit de mouwen steken dan dagelijks in de schoolbanken zitten.


Geen vacature gevonden?

Laat hier je telefoonnummer achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met je opnemen.

Bel terug
Vacature alert
Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident