Bekijk hier al onze vacatures

Vacature alert

Google Reviews

4.9 sterren | 58 reviews

Filteren

  • Provincie

  • Stad

  • Branche

Waarom HB Personeel ?

  • Enthousiast
  • Persoonlijk contact
  • Altijd een baan in jouw regio

Contact

Kom gerust eens bij ons langs. Bellen of mailen mag
natuurlijk ook!

Route plannen
Stuur een email

Of laat hier je gegevens achter. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Bel terug

Assistent accountant

Drenthe Emmen Parttime HBO 14-06-2024

Assistent Accountant ( senior)

Drenthe Paterswolde Fulltime HBO 15-05-2024

Assistent Accountant ( junior)

Drenthe Paterswolde Fulltime HBO 15-05-2024

Financieel administratief medewerker

Groningen Hoogezand Parttime HBO 17-05-2024

Intercedent

Groningen Groningen Fulltime HBO 12-06-2024

Recruiter

Groningen Groningen Fulltime HBO 18-06-2024

Commercieel medewerker

Groningen Groningen Fulltime MBO 14-05-2024
Nieuwe vacature

Commercieel medewerker binnendienst

Groningen Groningen Fulltime HBO 13-05-2024
Nieuwe vacature

Weet je niet zeker of dit geschikt is voor jou?

Neem dan contact met ons op! Geef aan ons je gewenste werk-specificaties en wij nemen contact met je op zodra er een geschikte vacature voor jou beschikbaar komt!

Vacatures administratief medewerker

Op zoek naar een vacature administratief medewerker? Dan ben jij op de juiste plek. Wij hebben veel vacatures beschikbaar binnen de administratie. Of je nu wilt solliciteren als financieel administratief medewerker of logistiek administratief medewerker, HB personeel heeft een vacature voor jou. Houd je je graag bezig met het beheren van de agenda, het verzorgen van telefonisch verkeer of het afhandelen van de ontvangst van goederen. Dan is de functie administratief medewerker perfect voor jou. Aan de linkerzijde kun jij jouw zoekopdracht verfijnen om zo de beste vacature te vinden.


Wat doet een administratief medewerker?


Administratief medewerkers doen routinematige administratieve en organisatorische taken. Zij ordenen bestanden, stellen berichten op, plannen afspraken en helpen ander personeel. Administratieve medewerkers gebruiken een computer om spreadsheets te maken, berichten op te stellen, databases te beheren en presentaties, rapporten en documenten te maken. Ze kunnen ook onderhandelen met leveranciers, benodigdheden kopen, magazijnen of bedrijfsbibliotheken beheren en gegevens uit verschillende bronnen halen.


Welk opleidingsniveau heb ik nodig als administratief medewerker?


Wanneer je aan het werk wilt als administratief medewerker dien je vaak te beschikken over een MBO opleiding van niveau 2 of hoger. HB Personeel biedt echter verschillende vacatures administratief medewerker aan. De opleidingsniveaus van de verschillende vacatures verschillen tussen MBO en HBO. Een administratief medewerker verdient tussen de €1550 en €2250 bruto per maand. Wanneer een administratief medewerker langer dan 5 jaar in dienst is zal dit bedrag toenemen.


Wat doet een financieel administratief medewerker?


Financieel administratief medewerkers voeren verschillende administratieve en financiële taken uit. Hun taken omvatten het coördineren van dagelijkse financiële taken, het verwerken van facturen en de  salarisadministratie daarnaast houden zij de digitale registratie van financiële documenten bij. Ze werken ook samen met het financiële managementteam om omzetrapporten te maken en afdelingsbudgetten te optimaliseren.


Welk opleidingsniveau heb ik nodig als financieel administratief medewerker?


Wanneer je wilt werken als financieel administratief medewerker voldoet een mbo-opleiding. Een financieel administratief medewerker verdient tussen de €2850 en €3250 bruto per maand.


Vacatures logistiek administratief medewerker


Ben jij helemaal thuis in het opmaken van transportdossiers en vrachtdocumenten, het inplannen van transporten en het verzorgen van contacten met leveranciers. Jij bent verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van logistieke opdrachten. Lijkt dit jou nu wat? Solliciteer dan op de vacatures logistiek administratief medewerker. Het aanbod van deze functie is groot, er zit altijd een vacature bij die bij jou past.


Jouw ideale administratieve baan in de buurt


Wil jij gaan solliciteren op een administratieve functie, maar lekker dicht bij huis blijven? Via HB personeel vind je talloze vacatures voor administratief medewerkers bij jou in de buurt. Via het menu aan de linkerzijde kun je kiezen voor welke regio’s jij vacatures wilt bekijken. Zo kun jij vacatures zoeken bij jou in de buurt.


Sollicitatietips voor administratief medewerker


Kom ten eerste op tijd voor jouw sollicitatie. De eerste indruk die je maakt is belangrijk, je wilt goed overkomen tijdens je gesprek. Let daarom op je lichaamstaal. Wees niet te stil, en schud jezelf een beetje los. Je kunt jezelf ook thuis voorbereiden voor het sollicitatiegesprek. Doe onderzoek naar het bedrijf waar je solliciteert, en bedenk vragen die je kan stellen. Zo kom je zelfverzekerd en geïnteresseerd over. Tot slot begeleidt HB personeel jou tijdens jouw sollicitatieprocedure om de baan te vinden die bij jou past.


Geen vacature gevonden?

Laat hier je telefoonnummer achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met je opnemen.

Bel terug
Vacature alert
Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident