Bekijk hier al onze vacatures

Vacature alert

Google Reviews

4.9 sterren | 58 reviews

Filteren

  • Provincie

  • Stad

  • Branche

Waarom HB Personeel ?

  • Enthousiast
  • Persoonlijk contact
  • Altijd een baan in jouw regio

Contact

Kom gerust eens bij ons langs. Bellen of mailen mag
natuurlijk ook!

Route plannen
Stuur een email

Of laat hier je gegevens achter. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Bel terug

Monteur Buitendienst

Drenthe Roden Fulltime VMBO 23-04-2024

Lasser

Drenthe Roden Fulltime VMBO 02-05-2024

Assistent accountant

Drenthe Emmen Parttime HBO 03-05-2024

CNC Kanter/Zetter

Drenthe Roden Fulltime MBO 08-05-2024

Assistent Accountant ( junior)

Drenthe Paterswolde Fulltime HBO 15-05-2024

Assistent Accountant ( senior)

Drenthe Paterswolde Fulltime HBO 15-05-2024

Weet je niet zeker of dit geschikt is voor jou?

Neem dan contact met ons op! Geef aan ons je gewenste werk-specificaties en wij nemen contact met je op zodra er een geschikte vacature voor jou beschikbaar komt!

Vacatures in Drenthe

Welkom bij HB Personeel, jouw betrouwbare partner voor vacatures en personeelsbemiddeling in Groningen, Drenthe en Friesland! Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de perfecte match te vinden tussen werkgever en werknemer en zetten ons in om die ideale match te realiseren.


Ontdek onze vacatures in diverse branches


Bij HB Personeel hebben we een breed aanbod aan vacatures in verschillende branches. Of je nu op zoek bent naar parttime werk, fulltime werk of vakantiewerk, wij helpen je graag verder. Hieronder vind je een overzicht van onze specialisaties:Persoonlijke aanpak en lokale expertise


Bij HB Personeel staan we bekend om onze persoonlijke aanpak en lokale expertise. Onze recruiters zijn bekend met de arbeidsmarkt in Noord-Nederland en beschikken over een uitgebreid netwerk van werkgevers in Groningen, Drenthe en Friesland. Dit stelt ons in staat om snel en efficiënt de ideale match te vinden tussen kandidaten en werkgevers.


Waarom kiezen voor HB Personeel?  • Uitgebreid aanbod van vacatures in diverse branches

  • Persoonlijke begeleiding en aandacht voor jouw wensen

  • Lokale expertise en een sterk netwerk in Noord-Nederland

  • Focus op langdurige samenwerkingen en tevredenheid


Onze Diensten: Uitzenden, Detacheren en Werving & Selectie


Bij HB Personeel bieden we een breed scala aan diensten om zowel werkgevers als werknemers te ondersteunen bij het vinden van de perfecte match. Onze diensten omvatten:


Uitzenden


Onze uitzenddienstverlening is gericht op het flexibel inzetten van personeel voor korte of langere termijn. Wij zorgen ervoor dat we gekwalificeerde kandidaten vinden die aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. Zo kunnen jullie je blijven richten op jullie kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een passende personeelsbezetting.


Detacheren


Op zoek naar een medewerker die voor langere tijd bij je komt werken, maar zie je de administratie die hierbij komt kijken niet zitten? Dan is detachering via HB Personeel de ideale oplossing! Met detacheren is er sprake van een vaste urenomvang en een bepaalde periode. Op die manier krijgt de medewerker ook zekerheid en zal zich minder snel oriënteren op een andere werkomgeving. Je kunt hierbij denken aan (half)-jaarcontracten om de juiste medewerker aan jouw bedrijf te binden.


Werving & Selectie


Wanneer je op zoek bent naar een vaste medewerker, kunnen wij helpen met onze werving- en selectiedienst. Wij zetten ons netwerk en expertise in om de ideale kandidaat te vinden die aansluit bij jouw bedrijfscultuur en de functievereisten. Wij nemen het volledige wervingsproces uit handen, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijfsvoering.


Werkgevers, ontdek wat HB Personeel voor u kan betekenen


Bent je een werkgever in Groningen, Drenthe of Friesland en wilt je meer weten over onze diensten? Bezoek dan onze dienstenpagina voor meer informatie en neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van het beste personeel voor jouw organisatie.


Neem vandaag nog contact op!


Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, of zoek je juist personeel voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met HB Personeel, hét uitzendbureau in Drenthe voor Noord-Nederland. Wij helpen je graag verder op weg naar succes!


Geen vacature gevonden?

Laat hier je telefoonnummer achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met je opnemen.

Bel terug
Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident