Opdrachtgever

Waarom HB Personeel ?
Enthousiast Persoonlijk contact Altijd een baan in jouw regio

Onze dienstverlening bestaat uit een aantal mogelijkheden. Wellicht zoek je iemand voor een tijdelijke klus vanwege extra drukte of ziektevervanging. Misschien is er sprake van groei van het bedrijf of vertrekt er een medewerker waardoor er een vacature ontstaat. Wij kunnen je hierin bijstaan en adviseren. Onderstaand een overzicht van onze dienstverlening en de definities van deze termen.

Lasser

Uitzenden

Bij HB Personeel kun je medewerkers inhuren voor een tijdelijke periode maar ook voor lange tijd. Heb je te maken met ziekte, vakantie, seizoenspieken, drukke periodes of uitbreiding van het bedrijf?  Wij selecteren de juiste kandidaat en zorgen voor een volledige loonadministratie. Hierdoor ben jij als opdrachtgever volledig gevrijwaard voor alle werkgeversrisico’s. Door onze jarenlange ervaring, kennis en doorzettingsvermogen zijn wij in staat de juiste kandidaat te vinden die past binnen je bedrijf. Je hoeft dus nergens naar om te kijken en kunt je richten op het bedrijf.

Om de juiste match te maken zullen we samen in gesprek gaan om te inventariseren wat voor jou belangrijk is bij het aantrekken van een nieuwe medewerker. Daarnaast is het voor de kandidaat belangrijk te weten bij wat voor bedrijf hij of zij terecht komt. Denk hierbij aan cultuur, aantal collega’s, type bedrijf en plek binnen het bedrijf.

Onze flexibele medewerkers zijn gewend om zich de materie snel eigen te maken aangezien ze veelal vaker hebben gewerkt als uitzendmedewerker. Dit scheelt inwerktijd en zorgt ervoor dat de medewerker snel zijn weg vindt binnen het bedrijf.

Detacheren

Op zoek naar een medewerker die voor langere tijd bij je komt werken, maar zie je de administratie die hierbij komt kijken niet zitten? Dan is detachering via HB Personeel de ideale oplossing! Met detacheren is er sprake van een vaste urenomvang en een bepaalde periode. Op die manier krijgt de medewerker ook zekerheid en zal zich minder snel oriënteren op een andere werkomgeving.

Wij gaan voor jouw bedrijf op zoek gaan naar de geschikte kandidaat. De medewerker komt dan bij ons in dienst, maar wordt op jouw bedrijf ingezet. HB Personeel neemt hierbij het werkgeverschap voor haar rekening. Als opdrachtgever betaal je alleen het uurtarief voor de daadwerkelijk gewerkte/overeengekomen uren.

Al onze uurtarieven zijn inclusief vakantiegeld, vakantiedagen ziekterisico, feestdagvergoeding en transitievergoeding. Maatwerk hierin is altijd bespreekbaar.

Ben je al overtuigd van de mogelijkheden van Detachering via HB Personeel of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij vertellen je graag meer!

Werving en Selectie

Ben je op zoek naar een medewerker voor jouw bedrijf, maar ontbreekt het aan tijd om de juiste kandidaat te vinden? Dan is het mogelijk dat HB Personeel de gehele werving en selectie voor zijn rekening neemt en dat jij als opdrachtgever de medewerker gelijk rechtstreeks in dienst neemt. Wij maken dan vooraf duidelijke afspraken over de vergoeding die HB Personeel voor zijn inzet in rekening gaat brengen. Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis zijn wij in staat om de juiste kandidaat voor jouw bedrijf te vinden. Hoe wij dit doen?

Door met jou in gesprek te gaan kunnen we een goed profiel samenstellen, waarna we ons uitgebreide netwerk inzetten en de vacature via diverse kanalen zullen uitzetten. Bij het opstellen van dit profiel kijken wij bijvoorbeeld naar zaken als opleidingsniveau, werkplek binnen de organisatie, functie-eisen en persoonlijkheid. Een persoonlijkheidstest behoort in dit traject ook tot de mogelijkheden.

In de selectiefase zullen we actief kandidaten benaderen en selecteren en volgen er intakegesprekken. Uiteindelijk zullen wij de geschikte kandidaten aan je voorleggen.

Geïnteresseerd in Werving&Selectie via HB Personeel? Neem dan contact met ons op, wij komen graag bij je langs!

Payroll

Als ondernemer ben je vaak druk zat met jouw corebusiness. Je wilt hier graag de focus ophouden en zit niet te wachten op allerlei administratieve rompslomp.

Op het moment dat je een medewerker wilt aannemen kom je erachter dat er veel bij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan een arbeidsongeschiktheidsverzekering, het maken van salarisstroken, het opstellen van een arbeidscontract, zorgen voor betaling van loonheffingen en sociale verzekeringspremies en het inregelen van het pensioen. HB personeel neemt al deze werkgeverslasten op zich en zorgt ervoor dat jij je kunt richten op jouw bedrijf.

Maar wat is nou het verschil met uitzenden? Nou bij payroll zorg jij als ondernemer zelf voor de werving van uw personeel. Jij bepaald het salaris en hebt zeggenschap over de medewerker. Wij zorgen voor de gehele papierwinkel eromheen. Makkelijk toch!?

Belangrijk om te weten is dat de medewerker recht heeft op dezelfde pensioenopbouw als medewerkers die rechtsreeks bij je in dienst zijn.

Dus heb je zelf een medeweker gevonden en wil je de zaken goed geregeld hebben? Neem dan contact met ons op en wij gaan het voor je regelen.

Payroll
Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident