Bekijk hier al onze vacatures

Vacature alert

Google Reviews

4.9 sterren | 58 reviews

Filteren

  • Provincie

  • Stad

  • Branche

Waarom HB Personeel ?

  • Enthousiast
  • Persoonlijk contact
  • Altijd een baan in jouw regio

Contact

Kom gerust eens bij ons langs. Bellen of mailen mag
natuurlijk ook!

Route plannen
Stuur een email

Of laat hier je gegevens achter. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Bel terug

Vakantiewerk Heiploeg

Groningen Zoutkamp Parttime MBO 13-06-2024

Weet je niet zeker of dit geschikt is voor jou?

Neem dan contact met ons op! Geef aan ons je gewenste werk-specificaties en wij nemen contact met je op zodra er een geschikte vacature voor jou beschikbaar komt!

Vacatures vakantiewerk


Wil jij naast jouw studie of opleiding graag geld verdienen dan ben je bij HB personeel aan het goede adres. Zo hebben wij in de zomermaanden diverse bedrijven die op zoek zijn naar vakantiekrachten. Door onze grote variatie aan opdrachtgevers hebben wij ook veel verschillende vakantiebanen in Groningen, Friesland en Drenthe.


Vacatures bijbaan


Wil jij naast jouw studie of opleiding graag geld verdienen dan ben je bij HB personeel aan het goede adres. Wij hebben altijd vacatures openstaan waar je naast je studie voor aan de slag kan. Door onze grote variatie aan opdrachtgevers hebben wij veel verschillende bijbanen in Groningen, Friesland en Drenthe.


Vakantiewerk bij jou in de buurt


Vaak zien we dat wanneer studenten in de zomermaanden via HB personeel aan het werk zijn geweest dat ze in andere vakantieperiodes of in de weekenden weer aan de slag gaan bij het bedrijf. Wist je trouwens dat er (naast geld verdienen) nog meer voordelen zitten aan een vakantiebaan? Lees onze blog maar eens: https://www.hbpersoneel.nl/nieuws/vakantiewerk-jong-geleerd-is-oud-gedaan/


Een bijbaan naast je studie


Heb je naast je studie tijd over en wil je voor of ná een dagje in de collegebanken nog even actief bezig zijn dan heeft HB personeel ook diverse vacatures in de ochtend en / of avond. Wat is er nou leuker dan na een dagje zitten ‘s avonds nog even lekker orders verzendklaar te maken in een warehouse of inpakwerkzaamheden te doen bij een productiebedrijf.


Geen vacature gevonden?

Laat hier je telefoonnummer achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met je opnemen.

Bel terug
Vacature alert
Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident