Onze diensten

Ga je als uitzendmedewerker aan de slag dan kan dat op verschillende manieren. Hieronder lees je welke mogelijkheden er zijn;

Uitzenden

De meeste banen beginnen op uitzendbasis. Dit betekent over het algemeen flexibele contracten. Echter is dit vaak maatwerk en afhankelijk van de betreffende vacature. Contracten voor bepaalde tijd behoren dan ook zeker tot de mogelijkheden. Dit gaat altijd in overleg met je opdrachtgever. Ons doel is jou aan het werk te helpen maar ook te houden. De meeste uitzendingen zijn bij ons voor langere duur, maar mocht een opdracht stoppen dan gaan wij in overleg met jou op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wij leggen je graag uit hoe de wetgeving bij het uitzenden werkt en wat je van ons mag verwachten.

Detacheren

Het komt ook met regelmaat voor dat een opdrachtgever een medewerker zoekt voor langere duur of een bepaald project. Wij spreken hier dan over detacheren. Op het moment dat jij voldoet aan de criteria die de opdrachtgever stelt, kan jij voor langere duur aan het werk. Je krijgt vervolgens een arbeidsovereenkomst voor een bepaalde periode met een gegarandeerd aantal uren per week. Op die manier is er zekerheid voor de toekomst. Dit is een prettige gedachte voor iedereen! Graag leggen wij uit hoe detacheren precies werkt en wat de voordelen hiervan zijn. Vraag ons er gerust naar!

Werving & Selectie

Het komt voor dat een opdrachtgever ons benaderd om een medewerker te zoeken en te selecteren voor de openstaande vacature. Wij zullen dan door middel van werving en selectie op zoek gaan naar de medewerker met de juiste kwalificaties en eigenschappen. Op het moment dat wij de juiste medewerker hebben gevonden treedt jij rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever. Mocht je hier meer over willen weten, wij leggen het je graag uit.

Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident