Uitzendbureau Delfzijl

Uitzendbureau Delfzijl

Bekijk hier al onze vacatures in Delfzijl

Vacature alert

Heftruckchauffeur

Groningen Farmsum Fulltime VMBO 10-07-2024
Nieuwe vacature

Park medewerker

Groningen Farmsum Fulltime VMBO 16-08-2024

Medewerker bosmaaier

Groningen Farmsum Fulltime VMBO 30-07-2024

Klusjesman (M/V)

Groningen Farmsum Fulltime VMBO 09-08-2024

Groenvoorziener Chemiepark

Groningen Farmsum Fulltime VMBO 20-08-2024

Medewerker Groenvoorziening

Groningen Bedum Fulltime VMBO 24-07-2024
Op de hoogte blijven? Stel een vacature alert in! Vacature alert

Geen vacature voor jou gevonden?

Laat hier je telefoonnummer achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

Bel terug

Uitzendbureau Delfzijl

Wist je dat er in Delfzijl en omgeving veel bedrijven gevestigd zijn met leuke vacatures? Waar wacht je nog op, begin vandaag nog met het zoeken naar werk in Delfzijl! Als regionaal uitzendbureau heeft HB personeel veel kennis van de lokale arbeidsmarkt en weten wij vaak precies welke bedrijven leuke vacatures beschikbaar hebben die passen bij jouw skills.

Persoonlijk uitzendbureau Delfzijl

Als je op zoek bent naar werk in de regio Delfzijl, dan is uitzendbureau HB Personeel de perfecte oplossing. Wij zijn een persoonlijk, regionaal en enthousiast uitzendbureau dat zich richt op het matchen van werkzoekenden met de juiste banen. Bij HB Personeel vindt je banen in verschillende branches, waaronder administratie, bouw en techniek, commercieel, facilitaire dienstverlening, groen/GWW, productie, transport en logistiek, en zelfs vakantiewerk en bijbanen.

Het team van HB Personeel bestaat uit gemotiveerde en betrokken medewerkers die er alles aan doen om een goede match te maken tussen werkgever en werknemer. Wij luisteren naar de wensen en eisen van zowel werkgever als werknemer, en zorgen ervoor dat er een perfecte match tot stand komt. Ons team staat altijd voor je klaar om jou te helpen bij al jouw vragen, opmerkingen en wensen.

Bovendien zijn wij bij HB Personeel trots op de persoonlijke aanpak die we bieden. Wij geloven in het opbouwen van een goede werkrelatie en dus krijgt elke medewerker en klant een vast aanspreekpunt. Hierdoor ontstaat er een vertrouwensrelatie, en kunnen wij jou nog beter van dienst zijn.

Als werkzoekende kun je jezelf gratis inschrijven bij HB Personeel, waarna we jou zullen helpen met het vinden van een passende baan. Als werkgever kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen of jouw telefoonnummer achterlaten en dan nemen wij contact met je op om jouw vacatures te bespreken en te bespreken hoe wij kunnen helpen bij het vinden van de juiste werknemer.

Uitzendbureau HB Personeel is dé oplossing voor werkzoekenden en werkgevers in de regio Delfzijl. Het persoonlijke, regionale en enthousiaste team zorgt voor een perfecte match tussen werkgever en werknemer, en staat altijd voor u klaar om u te helpen bij al uw vragen en opmerkingen. Dus, aarzel niet en maak vandaag nog gebruik van de diensten van uitzendbureau HB Personeel!

Parttime vacatures

Ben je op zoek naar een baan maar wil je niet persé fulltime aan de slag dan heeft HB personeel ook mogelijkheden om parttime aan de slag te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke administratieve baan voor een bepaald aantal dagen per week of misschien wordt jij enthousiaster van een baan in de avonduren. Wat je ook zoekt wij gaan ons best doen om jou te helpen bij het vinden van een leuke uitdaging.

Fulltime vacatures

Werk is een groot onderdeel van jouw dagelijkse bezigheden. Wellicht heb jij nu een baan maar kijk je om je heen naar een andere uitdaging. Of wellicht zit je nu even zonder werk en wil he graag weer aan de slag. Wat jouw situatie ook is, wij denken graag met jou mee. Door met jou in gesprek te gaan proberen we samen met jou een richting te bepalen zodat wij jou kunnen helpen bij het maken van de juiste stap in jouw carrière. Wij begrijpen met onze jarenlange ervaring als geen ander dat een goede match essentieel is om dagelijks veel werkplezier te hebben.

HB personeel wagenpark

Team HB personeel

Solliciteren in Delfzijl

Ben jij enthousiast geworden over ons aanbod en ben je benieuwd naar de vacatures die we voor jou beschikbaar hebben? Neem dan gerust contact met ons op zodat we jou hier meer over kunnen vertellen.

Je kunt ook jouw gegevens achterlaten zodat je in ieder geval bij ons bent ingeschreven.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in Delfzijl of omgeving dan staan wij voor je klaar!

Tom Havinga

“ Met name het leren kennen van de bedrijven, hun werkzaamheden en hun bedrijfscultuur vind ik een leuk onderdeel van mijn werk.”

Edwin Bijlsma

“Door ons enthousiasme, persoonlijke benadering en daadkracht kunnen wij snel schakelen en willen wij de komende jaren uitgroeien tot een herkenbare en betrouwbare partner op het gebied van arbeidsbemiddeling”.

Yentl Westerbaan

‘In de loop van der jaren heb ik veel gewerkt aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door het goede gesprek aan te gaan kan ik een brug kan slaan tussen de vraag van de klant en de behoefte van de sollicitant.’

Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident