Uitzendbureau Grijpskerk

Uitzendbureau Grijpskerk

Bekijk hier al onze vacatures in Grijspkerk

Vacature alert

Medewerker P&O

Groningen Zoutkamp Fulltime MBO 29-04-2024

Personeelsplanner

Groningen Zoutkamp Fulltime MBO 29-04-2024

Bouwplaatsmedewerker

Groningen Grijpskerk Fulltime MBO 20-06-2024

Betonreparateur

Groningen Grijpskerk Fulltime MBO 20-06-2024

Voermengwagenchauffeur regio Drachten

Groningen Grootegast Parttime VMBO 20-06-2024

Voermengwagenchauffeur

Groningen Grootegast Parttime VMBO 20-06-2024

Montagemedewerker

Groningen Grootegast Fulltime VMBO 20-06-2024

Vuilnisman

Groningen Grootegast Parttime VMBO 29-05-2024

(Leerling) Dakdekker

Groningen Zuidhorn Fulltime MBO 19-06-2024

Vakantiewerk Heiploeg

Groningen Zoutkamp Parttime MBO 13-06-2024

Hovenier

Groningen Grijpskerk Fulltime MBO 24-06-2024

Werkplaatsmonteur

Groningen Grijpskerk Fulltime MBO 13-06-2024

Monteur infratechniek

Groningen Grijpskerk Fulltime MBO 13-06-2024

Logistiek Medewerker Heiploeg

Groningen Zoutkamp Fulltime VMBO 07-06-2024

Productiemedewerker

Groningen Zoutkamp Fulltime VMBO 25-06-2024
Op de hoogte blijven? Stel een vacature alert in! Vacature alert

Geen vacature voor jou gevonden?

Laat hier je telefoonnummer achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

Bel terug

Best beoordeelde uitzendbureau Grijpskerk

Als voorzieningendorp kan Grijpskerk natuurlijk niet zonder een uitzendbureau. Met een aantal mooie bedrijven in de omgeving waar HB personeel mee samenwerkt bieden wij veel werkgelegenheid in de regio.  

Vacatures in Grijpskerk

Of je nou op zoek bent naar een fulltime of een parttime baan je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Door met jou in gesprek te gaan proberen wij een goed beeld te krijgen van jouw wensen en competenties. Het is namelijk erg belangrijk dat wij goed weten wat jij wilt en wat jouw ambities zijn. Merk je dat er voornamelijk wordt gekeken naar jouw opleiding of werkervaring. Wij willen graag weten wat jouw ambities zijn en waar jij enthousiast van wordt.

Fulltime en parttime vacatures Grijpskerk

Natuurlijk is werken leuk! Maar wij snappen ook dat het ook leuk is om vrije tijd te hebben en leuke dingen te doen met jouw verdiende salaris. Daarom kan je bij ons aangeven wat jouw beschikbaarheid is. Wil je bijvoorbeeld een aantal vaste dagen in de week werken of werk je het liefst in de avonduren dan zullen wij dat zo proberen te regelen.

Ook wanneer je op zoek bent naar vakantiewerk in de regio Grijpskerk kennen wij veel bedrijven die jou graag een vakantiebaan bieden. Of je nou aan de slag wil als productiemedewerker, magazijnmedewerker, groenvoorziener of aanpakker in de bouw, je bent van harte welkom!

VV Grijpskerk JO12-1

HB

Productiewerk in de regio Grijpskerk

In Grijpskerk en omgeving bevinden zich een aantal mooie productiebedrijven. Wat dacht je bijvoorbeeld van Heiploeg in Zoutkamp. Een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en waar je via HB personeel snel aan de slag kunt. Ook wanneer je geen ervaring hebt in de productie kan je toch aan de slag. Een mooi bedrijf om ervaring op te doen!

 

Op zoek naar werk? Kom naar HB personeel in Grijpskerk

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in Grijpskerk dan wil je niet helemaal naar een grote stad in de regio om je in te schrijven bij een uitzendbureau. Gelukkig hoeft dat ook niet! HB personeel zit namelijk dichtbij en bij ons kan je snel terecht om je in te schrijven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is contact met ons op te nemen

Vervolgens zullen we jouw wensen goed in beeld proberen te krijgen zodat we een leuke baan voor jou vinden waar jij ook enthousiast van wordt.

Tom Havinga

“ Met name het leren kennen van de bedrijven, hun werkzaamheden en hun bedrijfscultuur vind ik een leuk onderdeel van mijn werk.”

Edwin Bijlsma

“Door ons enthousiasme, persoonlijke benadering en daadkracht kunnen wij snel schakelen en willen wij de komende jaren uitgroeien tot een herkenbare en betrouwbare partner op het gebied van arbeidsbemiddeling”.

Robert Janssen

“Door de opleiding ben ik erachter gekomen dat ik veel voldoening haal uit het contact met mensen en hen proberen te voorzien in hun behoeften”

Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident