Uitzendbureau Leek

Uitzendbureau Leek

Bekijk hier al onze vacatures in Leek

Vacature alert

Vrachtwagenchauffeur CE

Groningen Marum Fulltime MBO 08-07-2024
Nieuwe vacature

Administratief medewerker KAM afdeling

Groningen Grijpskerk Fulltime MBO 25-07-2024

Bouwplaatsmedewerker

Groningen Grijpskerk Fulltime MBO 01-08-2024

Betonreparateur

Groningen Grijpskerk Fulltime MBO 01-08-2024

Voermengwagenchauffeur

Groningen Grootegast Parttime VMBO 01-08-2024

Montagemedewerker

Groningen Grootegast Fulltime VMBO 01-08-2024

Werkvoorbereider

Groningen Leek Fulltime HBO 31-07-2024

(Leerling) Dakdekker

Groningen Zuidhorn Fulltime MBO 31-07-2024

Monteur infratechniek

Groningen Grijpskerk Fulltime MBO 25-07-2024
Op de hoogte blijven? Stel een vacature alert in! Vacature alert

Geen vacature voor jou gevonden?

Laat hier je telefoonnummer achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

Bel terug

Vacatures in Leek

HB personeel is gevestigd aan de A7 tussen Groningen en Leek op industrieterrein Westpoort. Een ideale locatie om vanuit Leek aan te rijden. Voor bedrijven in Leek en omgeving zoeken wij dan ook regelmatig kandidaten voor hun openstaande vacatures. Of je nou op zoek bent naar een tijdelijke baan of een vaste baan wij helpen jou bij het vinden van jouw nieuwe uitdaging.

Persoonlijk uitzendbureau Leek

Op het moment dat je solliciteert op een openstaande vacature bij HB personeel nemen wij in eerste instantie telefonisch contact met jou op. In dit telefoongesprek vertellen we jou meer over de vacature en beantwoorden we eventuele vragen die jij nog hebt. Is dit de baan waar jij voor wilt gaan dan plannen we direct een afspraak voor een persoonlijke kennismaking. Wij vinden het namelijk belangrijk om jou te leren kennen omdat wij vinden dat een persoon meer is dan alleen zijn of haar cv. Het matchen met een openstaande vacature kan dan ook alleen als we weten wie jij bent en wat jij belangrijk vindt.

HB personeel heeft vacatures in de volgende branches:

Parttime vacatures

Overdag ga jij naar school maar `s avonds wil je graag een zakcentje bijverdienen. Dan ben je bij HB personeel aan het juiste adres. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke vacature bij een logistiek bedrijf waar jij er samen met jouw collega`s voor zorgt dat alle bestellingen gereed komen te staan voor de volgende dag. Of misschien lijkt een baan in een klantcontactcentrum waar jij telefoontjes beantwoord jou leuker. Wat je ook zoekt, wij gaan er graag mee aan de slag.

Fulltime vacatures

Misschien heb jij een baan maar kijk je om je heen naar een nieuwe uitdaging. Of wellicht zit je nu even zonder werk en wil je graag weer aan de slag. Wat jouw situatie ook is, wij denken graag met jou mee. Door met jou in gesprek te gaan proberen we samen met jou een leuke nieuwe uitdaging voor jou te vinden. Of je nou iets zoekt voor tijdelijk of vast, we gaan graag samen met jou in gesprek om de baan te vinden waar jij enthousiast van wordt. Met onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander dat een goede match essentieel is om dagelijks veel werkplezier te hebben.

Spreekkamer

Team HB personeel

Solliciteren in Leek

Ben jij enthousiast geworden over ons aanbod en ben je benieuwd naar de vacatures die we voor jou beschikbaar hebben? Neem dan gerust contact met ons op zodat we jou hier meer over kunnen vertellen.

Je kunt je ook direct bij ons inschrijven.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in Leek dan zitten wij dichtbij. Met ons kantoor aan de a7 op industrieterrein Westpoort is het maar een klein stukje vanuit Roden. Ook met het OV of de fiets zijn wij prima te bereiken.

Tom Havinga

“ Met name het leren kennen van de bedrijven, hun werkzaamheden en hun bedrijfscultuur vind ik een leuk onderdeel van mijn werk.”

Edwin Bijlsma

“Door ons enthousiasme, persoonlijke benadering en daadkracht kunnen wij snel schakelen en willen wij de komende jaren uitgroeien tot een herkenbare en betrouwbare partner op het gebied van arbeidsbemiddeling”.

Yentl Westerbaan

‘In de loop van der jaren heb ik veel gewerkt aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door het goede gesprek aan te gaan kan ik een brug kan slaan tussen de vraag van de klant en de behoefte van de sollicitant.’

Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident