Uitzendbureau Zoutkamp

Uitzendbureau Zoutkamp

Bekijk hier al onze vacatures in Zoutkamp

Vacature alert

Magazijnmedewerker

Groningen Zoutkamp Fulltime VMBO 26-06-2024

HR Adviseur

Groningen Zoutkamp Fulltime HBO 26-07-2024

Administratief medewerker KAM afdeling

Groningen Grijpskerk Fulltime MBO 25-07-2024

Medewerker P&O

Groningen Zoutkamp Fulltime MBO 12-08-2024
Top vacature

Bouwplaatsmedewerker

Groningen Grijpskerk Fulltime MBO 01-08-2024

Betonreparateur

Groningen Grijpskerk Fulltime MBO 01-08-2024

Voermengwagenchauffeur

Groningen Grootegast Parttime VMBO 01-08-2024

Montagemedewerker

Groningen Grootegast Fulltime VMBO 01-08-2024

(Leerling) Dakdekker

Groningen Zuidhorn Fulltime MBO 31-07-2024

Vakantiewerk Heiploeg

Groningen Zoutkamp Parttime MBO 25-07-2024

Monteur infratechniek

Groningen Grijpskerk Fulltime MBO 25-07-2024

Logistiek Medewerker

Groningen Zoutkamp Fulltime VMBO 19-07-2024

Productiemedewerker

Groningen Zoutkamp Fulltime VMBO 06-08-2024
Op de hoogte blijven? Stel een vacature alert in! Vacature alert

Geen vacature voor jou gevonden?

Laat hier je telefoonnummer achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

Bel terug

Uitzendbureau Zoutkamp hb personeel

Voor veel mensen staat Zoutkamp bekend om de (garnalen)visserij. Net buiten het dorp staat de fabriek van Heiploeg waar dagelijks garnalen en andere schelpdieren gereed gemaakt worden voor consumptie. Een belangrijke werkgever in deze omgeving.

Met onze vestiging in Grijpskerk is dit voor HB personeel bekend terrein. Kom jij uit Zoutkamp of omgeving en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Schrijf je dan bij ons in en wij gaan graag voor jou aan de slag!

Logistiek werk en productiewerk Zoutkamp

Sinds het ontstaan van HB personeel hebben wij al een fijne samenwerking met Heiploeg waardoor wij werk kunnen bieden aan werkzoekenden uit Zoutkamp en omgeving. Of het nou gaat om kantoorfuncties, logistieke functies of productiewerk, HB personeel heeft voor ieder wat wils. Natuurlijk hebben wij ook vacatures beschikbaar in de directe omgeving. Ben je benieuwd wat wij voor jou in petto hebben? Neem dan contact op met onze vestiging in Grijpskerk.

Parttime vacatures

Ben jij op zoek naar een baan voor een aantal uren in de week naast jouw studie of naast andere verplichtingen dan ben je bij HB personeel aan het juiste adres. Op het moment dat jij bij ons aangeeft op welke dagen of dagdelen jij aan de slag wilt gaan wij kijken wat voor mogelijkheden wij voor jou hebben. Voor iedereen is dit namelijk weer anders. Bij Heiploeg in Zoutkamp hebben wij veel vacatures waar je parttime of op oproepbasis aan de slag kunt.

Fulltime vacatures

Is het voor jou belangrijk om een stabiel inkomen te verdienen en ben jij op zoek naar een fulltime baan? In dat geval ben je bij HB personeel van harte welkom. Misschien heb je nog werk en ben je aan het oriënteren naar iets nieuws. Wij begrijpen ook dat jij je werk niet opzegt als je geen zekerheid terug krijgt. Daarom hebben wij een aantal stabiele werkgevers om ons heen verzameld die jou dit kunnen bieden.

HB personeel wagenpark

Team HB personeel

Solliciteren in Zoutkamp

Het hoofdkantoor van HB personeel is gevestigd op bedrijventerrein Westpoort in Groningen. Daarnaast hebben wij in Grijpskerk een vestiging waar je op afspraak terecht kunt. Hoe fijn is dat!? Zo hoef je niet helemaal naar de stad om je in te schrijven als werkzoekende.

Tom Havinga

“ Met name het leren kennen van de bedrijven, hun werkzaamheden en hun bedrijfscultuur vind ik een leuk onderdeel van mijn werk.”

Edwin Bijlsma

“Door ons enthousiasme, persoonlijke benadering en daadkracht kunnen wij snel schakelen en willen wij de komende jaren uitgroeien tot een herkenbare en betrouwbare partner op het gebied van arbeidsbemiddeling”.

Yentl Westerbaan

‘In de loop van der jaren heb ik veel gewerkt aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door het goede gesprek aan te gaan kan ik een brug kan slaan tussen de vraag van de klant en de behoefte van de sollicitant.’

Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident