Nieuws

Bekijk hier al onze vacatures

Vacature alert

Google Reviews

4.9 sterren | 59 reviews

Filteren

  • Provincie

  • Stad

  • Branche

Waarom HB Personeel ?

  • Enthousiast
  • Persoonlijk contact
  • Altijd een baan in jouw regio

Contact

Kom gerust eens bij ons langs. Bellen of mailen mag
natuurlijk ook!

Route plannen
Stuur een email

Of laat hier je gegevens achter. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Bel terug

Er werden geen vacatures meer gevonden of vacatures die voldoen aan je zoekcriteria.

Weet je niet zeker of dit geschikt is voor jou?

Neem dan contact met ons op! Geef aan ons je gewenste werk-specificaties en wij nemen contact met je op zodra er een geschikte vacature voor jou beschikbaar komt!

Vacatures Assen

Op zoek naar vacatures in Assen? HB personeel helpt je een baan te vinden die bij jou past! In Assen bieden wij diverse banen in verschillende sectoren aan. Zo is er altijd een vacature in de buurt die aansluit bij jouw interesses, vaardigheden en ervaring.


Heb je weinig tot geen ervaring, maar zou je wel graag in de praktijk willen beginnen aan een nieuwe baan? In Assen bieden wij verschillende leerling functies in diverse vakgebieden. Echte vakmensen leiden jou dan op tot bijvoorbeeld zonnepanelen monteur of hovenier. Hierbij ga je vaak direct in de praktijk aan de slag en leer je gaandeweg de fijne kneepjes van het vak. Naast dat je aan het werk gaat is het mogelijk om passende cursussen of een opleiding te volgen. Het voordeel hiervan is dat jij datgene wat je leert direct toe kunt passen in de praktijk.


Als uitzendbureau zijn wij voornamelijk actief in Noord-Nederland. Hier hebben wij dan ook een breed netwerk op kunnen bouwen met opdrachtgevers uit verschillende bedrijfstakken. Is er in Assen dus geen passende vacature voor jou? Neem dan bijvoorbeeld ook eens een kijkje tussen onze vacatures in Groningen, Musselkanaal of Veendam. Toch liever in Assen zelf aan de slag? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar wat er mogelijk is voor jouw situatie.


Uitzendbureau Assen


Ons Uitzendbureau helpt jou een passende baan te vinden in Assen of omgeving. We gaan graag met je in gesprek om jouw kwaliteiten, skills en ervaring te bespreken om vervolgens je vervolgens te matchen aan een passende werkgever en functie. Ook wanneer je nog geen duidelijk idee hebt van wat jij wil gaan doen ben je bij ons aan het juiste adres. Door gezamenlijk jouw ambities, drijfveren en skills te ontdekken leggen we een basis voor de zoektocht naar een nieuwe baan.


Een persoonlijke aanpak is voor ons van groot belang. Alleen op die manier leren wij jou echt goed kennen, waardoor wij de meest geschikte match kunnen vinden. Tijdens het vinden van die match houden we dan ook nauw contact over openstaande vacatures. Daarnaast houdt het contact niet op zodra jij aan de slag bent gegaan bij je nieuwe werkgever. Regelmatig zullen we contact houden en bespreken hoe het verloopt, waar je tegenaan loopt en waar je misschien juist wel in uitblinkt. Op deze manier zijn we mogelijke conflicten voor en werpen we een blik op doorgroeimogelijkheden in de toekomst.


Geen vacature gevonden?

Laat hier je telefoonnummer achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met je opnemen.

Bel terug
Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident