Nieuws

Bekijk hier al onze vacatures

Vacature alert

Google Reviews

4.9 sterren | 52 reviews

Filteren

  • Provincie

  • Stad

  • Branche

Waarom HB Personeel ?

  • Enthousiast
  • Persoonlijk contact
  • Altijd een baan in jouw regio

Contact

Kom gerust eens bij ons langs. Bellen of mailen mag
natuurlijk ook!

Route plannen
Stuur een email

Of laat hier je gegevens achter. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Bel terug

Er werden geen vacatures meer gevonden of vacatures die voldoen aan je zoekcriteria.

Weet je niet zeker of dit geschikt is voor jou?

Neem dan contact met ons op! Geef aan ons je gewenste werk-specificaties en wij nemen contact met je op zodra er een geschikte vacature voor jou beschikbaar komt!

Vacatures Eemshaven

Als je op zoek bent naar een baan in de Eemshaven zoek dan niet verder. HB Personeel heeft een aantal mooie vacatures voor jou in de Eemshaven en helpt jou om de baan te vinden die bij jou past.


Als uitzendbureau zijn wij vooral actief in Noord-Nederland. Hier hebben wij een groot netwerk opgebouwd met een breed scala aan opdrachtgevers. Mocht er geen geschikte vacature voor jou zijn in de Eemshaven, dan kun je altijd nog kijken naar de vacatures die we hebben in een andere plaats. Wij hebben altijd wel een vacature openstaan die perfect bij jou aansluit. Je kunt ook altijd contact met ons contact op nemen om samen te kijken naar wat het beste bij jou past.


Uitzendbureau Eemshaven


Als uitzendbureau staan wij bekend om onze persoonlijke aanpak. Dit hebben wij ook hoog in het vaandel staan. Om de juiste match voor jou te vinden beginnen we met een persoonlijke kennismaking. In dat gesprek willen wij erachter komen wat jouw persoonlijke ambities te zijn en jouw drijfveren te vinden. Daarna gaan we ons netwerk inschakelen om voor jou de baan te vinden.


In de Eemshaven hebben wij een verscheidenheid aan functies voor jou beschikbaar. We hebben vacatures ter beschikking voor havenwerkers, technische logistiek medewerkers en keurmeester voor hijs- en hefmiddelen. Mocht er niet de juiste vacature voor jou tussen staan, neem dan contact met ons op. WIj gaan dan samen kijken of we voor jou de juiste baan kunnen vinden.


Geen vacature gevonden?

Laat hier je telefoonnummer achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met je opnemen.

Bel terug
Bel mij terug
© HB Personeel 2023
Ontwikkeld door Convident