Bekijk hier al onze vacatures

Vacature alert

Google Reviews

4.9 sterren | 58 reviews

Filteren

  • Provincie

  • Stad

  • Branche

Waarom HB Personeel ?

  • Enthousiast
  • Persoonlijk contact
  • Altijd een baan in jouw regio

Contact

Kom gerust eens bij ons langs. Bellen of mailen mag
natuurlijk ook!

Route plannen
Stuur een email

Of laat hier je gegevens achter. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Bel terug

Monteur werktuigbouwkunde

Groningen Hoogezand Fulltime MBO 13-06-2024

Monteur warmtepompen

Groningen Hoogezand Fulltime MBO 13-06-2024

Financieel administratief medewerker

Groningen Hoogezand Parttime HBO 17-05-2024

Weet je niet zeker of dit geschikt is voor jou?

Neem dan contact met ons op! Geef aan ons je gewenste werk-specificaties en wij nemen contact met je op zodra er een geschikte vacature voor jou beschikbaar komt!

Vacatures Hoogezand

Ben je aan het zoeken naar een baan in Hoogezand? HB Personeel staat voor je klaar om voor jou te helpen bij het vinden van een functie. Als uitzendbureau zetten we ons maximaal in met het matchen van werkzoekenden en potentiële werkgevers in Assen. Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we op zoek naar jouw ambities en drijfveren. Als we deze inzichtelijk hebben, kunnen we ons gaan inzetten om voor jou de juiste baan te vinden.


Weet je nog niet wat je wilt gaan doen? Geen probleem, wij helpen je graag om hierachter te komen. En wanneer we dat hebben gedaan dan gaan we meteen op zoek naar de baan die jou op het lijf geschreven is.


Functiemogelijkheden Hoogezand


In Hoogezand hebben we verschillende fulltime functies ter beschikking bij mooie werkgevers. Ga bijvoorbeeld aan de slag als leerling loodgieter bij een gevestigde naam in de scheepsbouw. Als leerling leer je alle fijne kneepjes van het vak en ga je met een ervaren collega op pad. Daarnaast zijn we doorlopend op zoek naar mensen die graag met hun handen werken en toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Wij helpen jou hier graag bij.


Uitzendbureau Hoogezand


Als uitzendbureau helpen wij jou graag bij het vinden van een passende functie in Hoogezand en omgeving. Een persoonlijke aanpak vinden wij erg belangrijk. Door jou als persoon goed te kennen, kunnen wij beter voor jou de juiste match vinden. Tijdens dat proces hebben we veel contact over openstaande vacatures. Dit stopt niet wanneer jij een nieuwe werkgever hebt gevonden. Ook in die periode houden we contact en bespreken we hoe het bevalt, of je ergens tegenaan loopt. Dit doen wij om mogelijke conflicten voor te zijn en willen wij jouw werkplezier bezorgen.


Geen vacature gevonden?

Laat hier je telefoonnummer achter en wij zullen zo spoedig
mogelijk contact met je opnemen.

Bel terug
Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident