Welkom bij HB Personeel, de officiële partner van Heiploeg in Zoutkamp!

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij Heiploeg, dé toonaangevende naam in de schaaldierenindustrie? Dan zit je hier goed. Heiploeg en HB Personeel werken nauw samen om talenten zoals jij te koppelen aan de juiste functies binnen het bedrijf.

Waarom via HB Personeel solliciteren voor Heiploeg?

  • Persoonlijke begeleiding: Wij kennen de ins en outs van Heiploeg en kunnen je daarom uitstekend begeleiden in het sollicitatieproces.
  • Snelheid: Door onze nauwe samenwerking met Heiploeg is de communicatielijn kort, waardoor sollicitaties vlot worden verwerkt.
  • Passende match: Ons team is getraind om jouw vaardigheden en ambities te matchen met de juiste functies binnen Heiploeg.

Dus, ben jij klaar om aan de slag te gaan bij Heiploeg in Zoutkamp? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Inschrijven Heiploeg

Werken bij Heiploeg: Jouw Kans in Zoutkamp

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in Zoutkamp? Heb je interesse in productiewerk of wil je als productiemedewerker aan de slag? Zoek dan niet verder! HB personeel, gevestigd in het bruisende Groningen, is de perfecte plek om jouw carrière een boost te geven. Wij zijn trots op onze samenwerking met Heiploeg, een vooraanstaand bedrijf in Zoutkamp, en bieden volop kansen voor enthousiaste werkzoekenden zoals jij!

Ontdek de diverse vacatures bij Heiploeg

Heiploeg biedt een scala aan vacatures in verschillende sectoren. Of je nu een ervaren operator bent, een gecertificeerde hef- en reachtruckchauffeur, of gewoon iemand die gepassioneerd is over werken in de productie- en logistieke sector, wij hebben de juiste plek voor jou. Bekijk onze Vacatures in Zoutkamp en ontdek waar jouw talenten het beste tot hun recht komen.

Waarom kiezen voor Heiploeg?

  1. Diversiteit aan rollen: Van vacatures in de productie tot logistieke functies, Heiploeg biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden.
  2. Groei en ontwikkeling: Heiploeg investeert in haar medewerkers. Je krijgt volop kansen om te leren en te groeien in je rol.
  3. Aangename werkomgeving: De werkomgeving bij Heiploeg is dynamisch en ondersteunend, waarbij teamwork en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Hoe solliciteer je?

Het sollicitatieproces is eenvoudig en transparant. Ben je klaar om je carrière een nieuwe wending te geven? Schrijf je dan in via ons Inschrijfformulier en begin op korte termijn aan jouw carrière bij Heiploeg.

Neem Contact Op

Heb je vragen of wil je meer informatie? Ons team staat klaar om je te helpen. Neem contact op via onze Contactpagina en we beantwoorden graag al je vragen.

Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident