Interview met Mandy van Gadero

Gadero HB personeel

HR medewerker Mandy over de samenwerking tussen Gadero en HB personeel

Sinds begin 2022 werken Gadero uit Groningen en HB personeel samen. Gadero heeft gedurende het piekseizoen maar ook daarbuiten veel mensen nodig om alle werkzaamheden uit te voeren.
Wat wil je ook bij een bedrijf dat de afgelopen jaren regelmatig voorkwam in de top 10 van snelst groeiende bedrijven in Noord-Nederland. Voor HB personeel is Gadero een belangrijke opdrachtgever aangezien wij veel medewerkers leveren aan logistieke bedrijven in Noord-Nederland. Met dit soort samenwerkingen wordt HB personeel steeds meer gezien als uitzendbureau waar je terecht kunt voor logistiek personeel of een logistieke baan. 

Vorige week ging collega Robert met Mandy in gesprek en vroeg haar meer over Gadero en hun ervaringen met HB personeel.

Mandy, wat is Gadero voor bedrijf?

Gadero is een online houthandel. Hier verkopen we alles omtrent tuinhout en sierbestrating. Je kan bij ons terecht voor zowel een plankje hout, als een volledige blokhut of overkapping. Dit doen we allemaal vanuit onze hoofd locatie in Groningen, vanuit hier transporteren we onze bestellingen naar inmiddels heel Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Denemarken. We zijn hard groeiende en de organisatie is voortdurend in ontwikkeling.

Hoeveel mensen werken er bij Gadero?

Op dit moment werken er ruim 150 medewerkers bij Gadero. Daarvan werkt het overgrote deel op onze locatie in Groningen en zitten er ongeveer 15 medewerkers in onze showroom in Breukelen.

Wat is jouw functie binnen Gadero en waarvoor ben jij zoal verantwoordelijk?

Ik ben nu bijna 3 jaar HR medewerker met Gadero. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor alle administratie die bij HR komt kijken, denk aan urenregistratie, contracten opstellen, maar ook de volledige salarisverwerking. Daarnaast ben ik ook het aanspreekpunt voor uitzendbureaus, organiseer ik de vele (sport)activiteiten, foodtrucks en personeelsfeesten en ben ik veel in contact met leidinggevenden en de medewerkers.

In het nieuws wordt veel gesproken over krapte op de arbeidsmarkt.
Wat merkt Gadero hiervan?

We merken bij Gadero dat het per jaar lastiger wordt om fulltime personeel binnen te halen, met name voor de logistieke functies en klantenservice medewerker. Voor deze functies zijn er ontzettend veel vacatures te vinden in Groningen, waardoor het aanbod van sollicitanten steeds kleiner wordt.

Wat maakt Gadero zo`n leuk bedrijf om voor te werken?

De medewerkers bij Gadero zijn een hecht, jong team, waarbij er veel aandacht is voor elkaar. Er zijn al behoorlijk wat vriendschappen ontstaan op de werkvloer en tijdens de vrijdagmiddagborrel. Naast dat we elkaar proberen te helpen, veel waarde hechten aan de ontwikkeling van onze medewerkers, wordt er ook veel georganiseerd voor iedereen. Zo is er maandelijks een foodtruck, organiseren we leuke activiteiten zoals een beachvolleybaltoernooi of spelletjesavonden en hebben we altijd twee leuke personeelsfeesten per jaar. Ook stimuleren we onze medewerkers om aan hun vitaliteit te werken, dit doen we door een budget per medewerker vrij te maken die kan besteed worden aan hun gezondheid en staat de kantine altijd vol vers fruit. We merken dat dit door de medewerkers altijd erg wordt gewaardeerd.

Zijn er ook ontwikkelingsmogelijkheden voor uitzendmedewerkers binnen Gadero?

Wij maken in principe geen onderscheid tussen uitzendmedewerkers en vast personeel. Het doel is om uitzendkrachten uiteindelijk zelf over te nemen op contract en ze dezelfde kansen en mogelijkheden te bieden als ons vaste personeel.

Hoe ervaar je de samenwerking met HB personeel?

Tot nu toe heb ik de samenwerking met HB personeel als erg goed ervaren. De profielen die worden voorgesteld sluiten goed aan bij de medewerker waar wij naar op zoek zijn, er wordt goed geluisterd naar de feedback die ik geef en het contact onderling is erg toegankelijk.

Heb jij nog zaken die je graag wilt benoemen?

Ik hoop dat we onze samenwerking op deze manier nog lang kunnen voortzetten!

Zelf werken voor Gadero?

Voortdurend zoeken wij nieuwe medewerkers voor Gardero, dit betreffen uiteenlopende functies. Daarnaast is er een diverse keuze tussen fulltime én parttime banen. Lijkt het je leuk om bij Gardero aan de bak te gaan óf zoek je een andere baan, bijvoorbeeld als administratief medewerker? Laat je CV en motivatie even achter en we gaan graag voor je aan het werk om jouw droombaan te vinden!

Inschrijven

 

Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident