Succesverhaal Gensly

De eerste kennismaking

We nemen jullie mee in het succes verhaal van Gensly. Op 20 april 2022 kwamen we Gensly zijn cv tegen op het internet. Na een telefonische intake werd duidelijk dat hij op zoek was naar een nieuwe uitdaging, maar wat dit precies moest zijn….?

Na een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Groningen waarin we uitvoerig hebben besproken waar Gensly gelukkig van werd, zijn we terecht gekomen bij onze opdrachtgever die actief is in de rioleringstechniek. Voor dit bedrijf is HB personeel regelmatig op zoek naar nieuw talent. Dus op naar een tweede gesprek maar dan met de bedrijfsleider daar.

Na zijn gesprek bij onze opdrachtgever belde Gensly ons direct op dat hij enthousiast was over de baan en dat hij het gevoel had dat dit wederzijds was. En dat was het! Op 4 juli 2022 was het dan zover de eerste werkdag!

Wij kunnen natuurlijk vertellen hoe Gensly zijn werk heeft ervaren maar het is veel leuker als hij zelf vertelt hoe het heeft ervaren. Hieronder vertelt Gensly over zijn ervaringen.

“Momenteel werk ik als servicemonteur bij een rioleringsbedrijf in Groningen. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Het is een baan waar je gelijk denkt aan vieze handen en minder fijne geuren. Alleen is dit in de praktijk bijna nooit het geval. Hiervoor heb ik 3 jaar gewerkt bij een meubelgigant als meubelbezorger en monteur bij de mensen thuis. In de zomer van 2022 heb ik mijn vast baan opgegeven om via HB personeel als servicemonteur te gaan werken. Ik zag hier best een beetje tegenop. Want ik ging mijn vaste baan opzeggen en voor een uitzendbureau aan het werk. Hier had ik helaas in het verleden weinig goede ervaringen mee.
Maar, mede door mijn gesprek met de medewerkers van HB Personeel kreeg ik hier weer vertrouwen in. Ik kan dan ook met enthousiasme vertellen dat het een goede keuze was is geweest en dat HB personeel gedurende het hele proces het beste met mij voor heeft gehad.

Ik kijk terug op een hele goede samenwerking. Mijn loon is altijd keurig op tijd en het kantoor is altijd bereikbaar als je ze nodig hebt. Ook regelen ze bijscholing voor je als het nodig is. Via HB personeel heb ik mijn VCA certificaat gehaald. Dit is een certificaat waaruit blijkt dat je weet hoe je veilig moet werken. Bij HB personeel draait het om duidelijke communicatie. Als je goed communiceert weten zij wat er speelt en helpen ze je waar nodig.

Een vast contract!

Een paar weken geleden heb ik te horen gekregen dat ik een vast contract krijg bij mijn opdrachtgever en daar ben ik natuurlijk harstikke blij mee! Graag wil ik HB personeel bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen in mij!”

Ben jij net als Gensly op zoek naar een baan met toekomstperspectief? Schrijf je dan snel in en wie weet begin jij binnenkort aan jouw nieuwe uitdaging!

Gensly aan het werk op het dak van een appartementencomplex in Groningen

Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident