Samenwerken en doorgroeien

Aan het werk komen is één, aan het werk blijven is twee!

Een jaar geleden werd Abdul Wahab aan ons voorgesteld door de Gemeente Westerkwartier. Abdul is vanuit Afghanistan naar Nederland gekomen en de gemeente hielp hem bij het vinden van een passende baan.

Kort nadat Abdul bij ons is geweest kregen wij een vacature binnen bij een productiebedrijf in de regio. Echter de werkzaamheden begonnen vaak zo vroeg in de ochtend dat er nog geen openbaar vervoer reed en hierdoor kon Abdul niet op het werk komen. Dit probleem hebben wij vervolgens aangekaart bij de Gemeente Westerkwartier en samen met Edwin is Abdul vervolgens naar de fietsenmaker geweest en hebben ze samen een E-bike uitgezocht. Op deze manier kan Abdul zelfstandig op het werk kon komen.

Eind vorig jaar werd Abdul zijn inzet beloond en heeft hij een jaarcontract via HB personeel gekregen. Voor Abdul een mooie ontwikkeling en een mooie waardering voor zijn dagelijkse inzet.

Om ook in de komende jaren een stabiel leven op te bouwen en duurzaam aan het werk te blijven heeft Abdul in januari een 2 daagse cursus gevolgd om zijn hef- en reachtruck certificaat te halen. 2 dagen ging hij op de fiets van Zuidhorn naar Tynaarlo en aan het eind van de 2e dag belde hij dat hij was geslaagd voor de cursus. Een knappe prestatie en een mooie voorbeeld van de goede samenwerking die wij hebben met de gemeente Westerkwartier (en andere gemeentes) om mensen uit de gemeente te helpen naar een betaalde baan.

Abdul Wahab Heftruck
Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident