Tieme – Heftruckchauffeur

Waarom HB Personeel ?
Enthousiast Persoonlijk contact Altijd een baan in jouw regio

Ik kwam bij HB Personeel terecht omdat ik op zoek was naar een baan en HB Personeel had de functie waar ik naar zocht.

Na gebeld te hebben met Edwin kon ik snel langs komen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek werd ik heel vriendelijk en goed behandeld en kreeg goede uitleg over de functie onder het genot van een kopje koffie. Vervolgens heeft HB Personeel mij voorgesteld bij mijn huidige opdrachtgever in Drachten.

De eerste weken ben ik goed begeleid en opgeleid door mijn leidinggevende en directe collega`s waarmee ik dagelijks samenwerk.
Na een paar weken kreeg ik de verantwoording voor het laden en lossen van vrachtauto’s en andere klanten die langskomen. Daarnaast houd ik het terrein netjes en schoon. Ook word ik regelmatig met de auto en aanhanger op pad gestuurd om spullen weg te brengen of op te halen. Geen dag is dus hetzelfde en die afwisseling vind ik leuk!

Het contact wat ik heb met HB Personeel heb is zeer goed! Ik hoef maar te bellen of te appen en ik krijg direct antwoord. Verder regelen ze de zaken goed en ze staan altijd voor me klaar. Ze lossen zaken snel en goed op en houden mij op de hoogte wat er gaande is.

Doordat het een klein bedrijf is, heb ik altijd contact met dezelfde persoon. Hierdoor hoef ik niet steeds mijn verhaal uit te leggen omdat ze mij gewoon kennen. Ook na werktijd zijn ze bij bijzonderheden bereikbaar en dat is prettig!

Bekijk onze meest recente vacatures in Groningen.

Meer verhalen

Charinda – Telefoniste / Receptioniste
Nieuw

Charinda – Telefoniste / Receptioniste

Via Indeed heb ik gereageerd op een vacature voor Telefoniste. Een paar uur later werd ik al gebeld en hebben wij de vacature en mijn cv doorgesproken. Aansluitend heb ik met Edwin een kennismakingsgesprek gepland en tijdens dit gesprek...

Verder lezen
Willem – Servicemonteur Riolering

Willem – Servicemonteur Riolering

De overstap van een vaste baan naar het werken via een uitzendbureau was voor mij een spannende stap.

Verder lezen
Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident