Willem – Servicemonteur

Waarom HB Personeel ?
Enthousiast Persoonlijk contact Altijd een baan in jouw regio

Sinds september 2020 is Willem via HB personeel aan het werk als servicemonteur. Op onze site hebben we het weleens over baanveranderaars. Willem is zo`n baanveranderaar die volledig iets anders is gaan doen. We hebben Willem gevraagd hoe hij dit heeft ervaren en hij heeft zijn verhaal met pen en papier uitgeschreven en persoonlijk langs gebracht.

“Vanaf mijn 17e tot mijn 53e ben ik aan het werk geweest als slager. In dit werk had ik het altijd naar mijn zin maar de afgelopen 4 jaar merkte ik dat de muren op mij af begonnen te komen. Mede door het werken in ochtenddiensten en middagdiensten merkte ik dat het leven werd ontregeld en dat beviel mij steeds minder. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met klussen en heb ik bijvoorbeeld ons hele huis verbouwd. Daarnaast mag ik graag de auto poetsen en ik spring ik graag regelmatig op mijn mountainbike. Daarnaast besteed ik mijn vrije tijd natuurlijk graag aan mijn gezin (vrouw en 2 dochters)

Vervolgens ben ik op internet gaan zoeken en kwam ik HB personeel tegen waarop ik vervolgens direct mijn CV naar ze heb gemaild. Nog dezelfde dag kreeg ik al telefoon dat ze misschien een baan voor mij hadden. Ze waren namelijk op zoek naar iemand met 2 rechterhanden en op mijn CV stond dat ik het liefst met mijn handig bezig ben.

 

De volgende dag ben ik in de auto gestapt en na een prettig gesprek en een kop koffie heeft HB personeel mij voorgesteld bij mijn huidige baan. Ook daar heb ik een gesprek gehad waarop ik vervolgens 2 dagen heb meegelopen om te kijken of het werk bij mij paste. En dat deed het! Samen met mijn collega ben ik nu dagelijks op pad en worden mij de fijne kneepjes van het vak bijgeleerd.

Ik  merk dat de vrijheid en de afwisseling mij enorm blij maken. Je komt elke dag ergens anders en daardoor beleef je ook elke dag weer iets nieuws. Momenteel werk ik voornamelijk in Friesland en zijn de werkzaamheden erg gevarieerd. De ene dag werk ik voornamelijk binnen, de andere dag buiten en soms zitten we bijvoorbeeld ‘s ochtends in Sneek om vervolgens ‘s middags naar Heerenveen te gaan. Qua werkzaamheden varieert het ook enorm en varieert van onderhoud tot vernieuwen van het riool in- en om het huis.

De overstap van een vaste baan naar het werken via een uitzendbureau was voor mij een spannende stap. Dit is dan ook mijn eerste ervaring met een uitzendbureau. In de gesprekken die ik had met HB personeel hebben ze me weten te overtuigen om de sprong in het diepe te wagen. Het hele traject werd super geregeld en de contacten liepen en lopen heel goed. Ik ben nu een aantal maanden aan het werk en ik ben dolblij dat ik de stap heb genomen. In het komende jaar zal ik worden overgenomen en zal ik rechtstreeks in dienst komen bij mijn opdrachtgever. Ik ben ervan overtuigd dat ik de rest van mijn carrière hier de baan gevonden heb waarnaar ik op zoek was”

Meer verhalen

Tieme – Heftruckchauffeur
Nieuw

Tieme – Heftruckchauffeur

Ik kwam bij HB Personeel terecht omdat ik op zoek was naar een baan en HB Personeel had de functie waar ik naar zocht.

Verder lezen
Charinda – Telefoniste / Receptioniste

Charinda – Telefoniste / Receptioniste

Via Indeed heb ik gereageerd op een vacature voor Telefoniste. Een paar uur later werd ik al gebeld en hebben wij de vacature en mijn cv doorgesproken. Aansluitend heb ik met Edwin een kennismakingsgesprek gepland en tijdens dit gesprek...

Verder lezen
Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident