De beste vertegenwoordigers zijn onze medewerkers

Bjarn vertelde zijn vrienden over zijn leuke baan

Het vinden van kandidaten voor onze openstaande vacatures is niet altijd even makkelijk. Hoe bereik je de juiste persoon en maak je de juiste match.

Dagelijks zijn wij met HB personeel actief op diverse platforms zoals Indeed
en Nationale vacaturebank. Alles om de juiste kandidaat te vinden voor de openstaande vacatures van onze opdrachtgevers.

Toch merken we dat de beste vertegenwoordigers onze bestaande medewerkers zijn. Als zij enthousiast zijn over hun werk en over HB personeel dan is dat de beste reclame. Een mooi voorbeeld is Bjarn die inmiddels al meer dan een jaar via HB personeel aan de slag is. Hij heeft al bij een aantal bedrijven gewerkt als bijbaan en is recent fulltime aan de slag gegaan via HB personeel. Omdat Bjarn enthousiast was naar zijn omgeving werden wij ook benaderd door nieuwe werkzoekenden of wij wellicht ook iets voor hun konden betekenen. Hierdoor zijn weer een aantal vacatures ingevuld.

Afgelopen week kwam Bjarn bij ons langs omdat wij hem hier graag persoonlijk voor wilden bedanken. Edwin overhandigde hem een waardebon als dank voor het aandragen van bekenden en natuurlijk voor zijn dagelijkse inzet.

Ben jij benieuwd wat voor vacatures wij voor jou in petto hebben? Check dan hier ons volledige overzicht.

Bjarn bedankt
Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident