HB personeel shirtsponsor

VV Grijpskerk JO12-1

HB personeel sponsor van JO12-1 van VV Grijpskerk

Naast ons kantoor in Groningen heeft HB personeel ook een vestiging in Grijpskerk waar je op afspraak terecht kunt. De afgelopen jaren zijn er dan ook al heel wat mensen uit Grijpskerk en omgeving aan de slag gegaan bij onze opdrachtgevers in de regio.

Voornamelijk vanuit de plaatselijke VV Grijpskerk gaan in de zomermaanden veel jeugdspelers via HB personeel aan de slag met hun vakantiebaan. Voor ons blijft dit in de zomermaanden altijd erg leuk om mee aan de slag te zijn. Ten eerste blijven we hierdoor zelf ook een beetje jong en ten tweede heeft de jeugd de toekomst. Met een krappe arbeidsmarkt dus een heel belangrijke doelgroep waar wij erg content mee zijn.

Dus tijd om wat terug te doen voor de plaatselijke VV Grijpskerk en de jeugd. Sinds dit seizoen zijn wij namelijk trotse shirtsponsor van team JO12-1. Dit team speelt op de zaterdagen haar wedstrijden in de 1e klasse en staat momenteel zelfs bovenaan in de competitie.

We wensen jullie dan ook veel succes in het vervolg van de competitie!

Nieuwe baan nodig?

Ben je ons sponsorbord ergens tegengekomen en ben je eigenlijk al een tijdje opzoek naar een nieuwe baan? Laat gerust je gegevens achter, wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden!

Contact Us

Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident