Het tweede jaar

Klaar voor het nieuwe jaar

En zo is het alweer 2022! Exact 2 jaar geleden begon ons avontuur en werd HB personeel opgericht. Wat is er veel gebeurd in de afgelopen 2 jaar. Waar het eerste jaar voornamelijk in het teken stond van de opstart, het contacten leggen met bedrijven en werkzoekenden en het krijgen van naamsbekendheid, hebben we in het 2e jaar een aantal mooie vervolgstappen kunnen maken.

Zowel online als in het werkveld hebben we HB personeel verder op de kaart gezet. Zo moet je niet raar opkijken als je iemand tegenkomt met een jas of shirt van HB personeel of wellicht zit je nu wel in de kantine dit stukje te lezen en zit er iemand naast je te eten uit een echte HB personeel broodtrommel 😊 Misschien ben je onze auto`s met naam en logo onderweg een keer tegengekomen. Ook online hebben we stappen gezet om vacatures beter onder de aandacht te brengen. Voor onze klanten is het belangrijk dat hun werkproces door kan blijven gaan, dus aan ons de taak om hun openstaande vacatures goed online te presenteren zodat we de juiste sollicitanten blijven vinden. In deze krappe arbeidsmarkt is dit niet altijd makkelijk maar toch weten we nog steeds goede medewerkers te vinden voor onze opdrachtgevers.

Het afgelopen jaar is het aantal bedrijven dat ons weet te vinden voor hun personeelsvraagstukken flink toegenomen. Een mooie ontwikkeling, en dit geeft ons steeds meer mogelijkheden om werkzoekenden te helpen aan een nieuwe baan bij hun in de regio. Mede omdat bedrijven vanuit diverse branches ons benaderen hebben we vaak voor ieder wat wils. Zo ontwikkelt HB personeel zich steeds meer en is ons medewerkersbestand mooi gegroeid in het afgelopen jaar.

In de uitzendbranche zullen in het nieuwe jaar een aantal wijzigingen plaatsvinden. Een belangrijke wijziging is dat medewerkers sneller recht hebben op een vast contract. Een goede ontwikkeling die past in onze visie om medewerkers die dagelijks voor ons klaarstaan meer zekerheid te bieden. We zien dan ook dat medewerkers die vanaf het begin aan ons verbonden zijn steeds meer op het punt komen van een bepaalde tijd contract.

In 2022 is het onze ambitie om de ontwikkelingen van de afgelopen 2 jaar door te zetten. Op dit moment hebben we al weer een aantal gave vacatures in bemiddeling. Ook hebben een aantal opdrachtgevers mooie (uitbreiding) plannen in het komende jaar waar wij als HB personeel ons steentje aan mogen bijdragen. Om dit allemaal goed te kunnen blijven doen willen wij ons team dan ook gaan uitbreiden. We hebben een uitdagende rol van Commercieel medewerker vrij. Dus ben of ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe baan? Dan komen wij graag in contact!

Wij wensen we iedereen een heel gelukkig, gezond en succesvol 2022!

2022
Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident