HB personeel viert 3-jarig jubileum

Het is alweer 3 jaar geleden dat wij (Tom Havinga en Edwin Bijlsma) bij de notaris aanschoven om HB personeel bij de KVK in te schrijven. Na allebei jaren in loondienst te hebben gewerkt was dit voor ons een grote sprong in het diepe. Weg waren de zekerheden van een vast maandsalaris en een vast contract bij een werkgever. HB personeel was geboren.

Het eerste jaar

De eerste maanden begonnen we te werken vanuit huis aan de keukentafel. Na een aantal maanden kregen we de sleutel van ons kantoor aan de Londenweg 32 op bedrijventerrein Westpoort aan de A7 vanwaar wij nog steeds dagelijks werken.

Het tweede jaar

Het tweede jaar stond voornamelijk in het teken van het uitbreiden van onze naamsbekendheid. Zowel online als offline hebben we hard aan gewerkt om zichtbaar te zijn in ons werkgebied (Groningen, Friesland en Drenthe) Ook kregen we een steeds grotere klantenkring waardoor we een mooie diversiteit in onze vacatures kregen en natuurlijk ook in ons medewerkersbestand.

HB personeel in 2022

Het afgelopen jaar was het jaar waarin Robert ons team kwam versterken. Een mooie aanvulling voor ons team waardoor we ons verder kunnen ontwikkelen en ons dagelijks kunnen focussen op het vinden van nieuw talent voor onze opdrachtgevers. Over onze opdrachtgevers gesproken, het afgelopen jaar zijn er weer een aantal mooie bedrijven bijgekomen die HB personeel het vertrouwen hebben gegeven om de werving van nieuwe medewerkers voor ze te doen. Een mooie ontwikkeling en daarnaast is het voor ons elke keer weer een uitdaging om de bedrijven, de werkzaamheden en de culturen bij onze opdrachtgevers te leren kennen zodat wij een zo goed mogelijke match kunnen maken.

Schaarste op de arbeidsmarkt

Toch merken ook wij de schaarste op de arbeidsmarkt. Zo is het steeds lastiger om vakkrachten te vinden in de branches waar wij actief in zijn. Met name in de bouw en techniek is het zoeken met een vergrootglas. Wij proberen dan ook onze huidige medewerkers te binden door steeds vaker contracten te bieden zodat ze meer zekerheid hebben. Ook proberen we medewerkers te boeien door het aanbieden van scholing of door met onze opdrachtgevers in gesprek te blijven over het ontwikkelen van de medewerkers door ze bijvoorbeeld meer verantwoordelijkheden te geven. Voor 2023 is het ons doel om, net als de voorgaande jaren, een groei te realiseren. Ondanks dat wij zien dat de wereld  om ons heen veranderd denken wij toch dat wij onderscheidend zijn door onze persoonlijke en laagdrempelige manier van werken. Benieuwd wat HB personeel voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Contact Us

Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident