Uitzendbureau Groningen

Uitzendbureau Groningen

Bekijk hier al onze vacatures in Groningen

Vacature alert

Bouwplaatsmedewerker

Groningen Grijpskerk Fulltime MBO 01-08-2024

Betonreparateur

Groningen Grijpskerk Fulltime MBO 01-08-2024

(Leerling) Dakdekker

Groningen Zuidhorn Fulltime MBO 31-07-2024
Op de hoogte blijven? Stel een vacature alert in! Vacature alert

Geen vacature voor jou gevonden?

Laat hier je telefoonnummer achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

Bel terug

Hb personeel, het uitzendbureau in Groningen

Naast een studentenstad is Groningen ook een stad met veel werkgelegenheid. Met een breed netwerk aan bedrijven die op zoek zijn naar nieuw talent bevind HB personeel zich midden in deze bruisende arbeidsmarkt. Wist je trouwens dat Groningen behoort tot de 10 grootste gemeenten van Nederland? Daarnaast is Groningen de stad met de meeste werkgelegenheid in het noorden van Nederland.

Branches met vacatures in Groningen

Met een breed segment aan banen heeft HB personeel eigenlijk voor ieder wat wils. Toch hebben we onze vacatures onderverdeeld in branches zodat jij goed kunt filteren welke leuke vacatures wij hebben binnen de branche waar jij graag in aan de slag gaat.

Check hier de vacatures in de branche waar jij graag zou gaan werken:

Parttime vacatures

Wil jij naast jouw studie graag een centje bijverdienen dan is een parttime baan / bijbaan wellicht precies wat jij zoekt! Wij hebben vacatures bij tal van bedrijven die om 17 uur nog niet klaar zijn met hun werkzaamheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke baan in de logistiek waar jij er voor zorgt dat de pakketjes op de juiste manier ingepakt en verzonden worden. Of ben jij meer op zoek naar een schoonmaakbaan in de avonduren waar jij ervoor zorgt dat de kantoormedewerkers de volgende dag weer fris en fruitig kunnen werken.

Vacatures in Groningen

Vacatures in Groningen

Fulltime banen Groningen

Wij zijn continue op zoek naar goede kandidaten voor onze openstaande vacatures. Onze opdrachtgevers zijn gerenommeerde bedrijven in- en om de stad Groningen. Steeds vaker zien wij dat werkzoekenden via HB personeel aan de slag gaan en er vervolgens een vaste baan aan over houden. Wij gaan dan ook graag met jou in gesprek om te bepalen waar jouw vaardigheden en interesses liggen. Op die manier willen wij ervoor zorgen dat we ook echt iets voor jou vinden waar jij enthousiast van wordt!

Westpoort, het nieuwe logistieke centrum van Groningen

HB personeel is gevestigd op industrieterrein Westpoort in Groningen. Om ons heen is er volop activiteit en zullen de komende periode een aantal grote logistieke bedrijven zich gaan vestigen. Dit betekent dat de werkgelegenheid en de vacatures bij HB personeel voor de stad Groningen zullen toenemen. Het leuke is ook nog eens dat industrieterrein Westpoort op fietsafstand van de stad ligt. Je hoeft dus niet afhankelijk te zijn van een auto of het OV.

Vacatures in Groningen

Tom Havinga

“ Met name het leren kennen van de bedrijven, hun werkzaamheden en hun bedrijfscultuur vind ik een leuk onderdeel van mijn werk.”

Edwin Bijlsma

“Door ons enthousiasme, persoonlijke benadering en daadkracht kunnen wij snel schakelen en willen wij de komende jaren uitgroeien tot een herkenbare en betrouwbare partner op het gebied van arbeidsbemiddeling”.

Yentl Westerbaan

‘In de loop van der jaren heb ik veel gewerkt aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door het goede gesprek aan te gaan kan ik een brug kan slaan tussen de vraag van de klant en de behoefte van de sollicitant.’

Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident