Uitzendbureau Hoogkerk

Uitzendbureau Hoogkerk

Bekijk hier al onze vacatures in Hoogkerk

Vacature alert

Leerling Dakdekker

Groningen Groningen Fulltime VMBO 24-05-2024

Werkvoorbereider WTB

Groningen Groningen Parttime HBO 23-05-2024

Leerling Monteur zonweringen

Groningen Groningen Fulltime VMBO 18-07-2024

Commercieel medewerker

Groningen Groningen Fulltime MBO 16-07-2024

Werkvoorbereider

Groningen Leek Fulltime HBO 19-06-2024

Planner

Groningen Groningen Parttime MBO 27-06-2024

Monteur openbare verlichting

Groningen Groningen Fulltime MBO 19-06-2024

Monteur Mechatronica

Groningen Groningen Fulltime MBO 17-06-2024

Montagemedewerker speeltoestellen

Groningen Groningen Fulltime MBO 17-06-2024

Medewerker groenvoorziening

Groningen Groningen Fulltime VMBO 17-06-2024

Machinaal houtbewerker

Groningen Groningen Fulltime VMBO 13-06-2024

Spuiter

Groningen Groningen Fulltime VMBO 13-06-2024

Monteur E & I

Groningen Groningen Fulltime MBO 13-06-2024

CNC Draaier/Frezer

Groningen Groningen Fulltime MBO 13-06-2024

Hovenier tuinaanleg

Groningen Groningen Fulltime VMBO 12-06-2024

Hovenier

Groningen Groningen Fulltime VMBO 12-06-2024

Constructie bankwerker

Groningen Groningen Fulltime VMBO 12-06-2024
Op de hoogte blijven? Stel een vacature alert in! Vacature alert

Geen vacature voor jou gevonden?

Laat hier je telefoonnummer achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

Bel terug

Vacatures in Hoogkerk

Sinds 2019 is HB personeel gevestigd op industrieterrein Westpoort, net achter Hoogkerk. Op deze locatie zijn wij zeer goed bereikbaar voor zowel stadjers als ommelanders. In deze omgeving zijn wij continue op zoek naar kandidaten voor onze openstaande vacatures. Of je nou op zoek bent naar een fulltime of een parttime baan, wij gaan graag samen met jou op zoek naar jouw nieuwe uitdaging!

Branches met vacatures in Hoogkerk

Vanwege de centrale ligging zijn veel dorpen en steden vanuit Hoogkerk goed bereikbaar. Zo zit je bijvoorbeeld in no-time op de A7 vanwaar je alle kanten op kunt. Ook dorpen als Roden en Oostwold zijn prima met de fiets te bereiken.

Het werkgebied van HB personeel zijn de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. In deze provincies bieden wij tal van banen in diverse segmenten. Wellicht weet jij precies wat voor baan je zoekt check dan onderstaande branches of jouw droombaan ertussen staat. Sta je open voor meerdere banen of weet je niet zo goed wat je wilt dan gaan we graag met jou in gesprek om een leuke uitdaging voor je te vinden.

Wij vinden het namelijk belangrijk om verder te kijken dan alleen jouw cv. Door met jou in gesprek te gaan willen we je graag wat beter leren kennen zodat wij een baan voor je vinden waar je echt blij mee bent.

Check hier de vacatures in de branche waar jij graag zou gaan werken:

Parttime vacatures

Ben jij op zoek naar een baan voor een aantal uren in de week naast jouw studie of naast andere verplichtingen dan ben je bij HB personeel aan het juiste adres. Op het moment dat wij inzichtelijk hebben welke dagen of dagdelen jij kunt werken gaan wij proberen een passende baan voor je te vinden. Wij hebben diverse opdrachtgevers die op zoek zijn naar oproepkrachten of parttime medewerkers. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke baan in de logistiek waar jij in de avonduren zorgt dat de pakketten voor de volgende dag klaar worden gezet. Of een kantoor dat in de avonduren schoongemaakt moet worden zodat de medewerkers de volgende dag weer kunnen werken op een schone werkplek.

HB personeel Westpoort

Vacatures in Groningen

Fulltime banen Hoogkerk

Veel mensen associëren een uitzendbureau vaak met tijdelijke baantjes of oproepwerk. Bij HB personeel gaan wij voor meer zekerheid. De afgelopen jaren hebben wij al veel werkzoekenden aan een vaste baan geholpen. Wij hebben dan ook meerdere bedrijven om ons heen verzameld die iets te bieden hebben. Wij begrijpen ook dat zekerheid een belangrijke factor is bij het kiezen van een nieuwe uitdaging. Dus ben je nog aan het werk maar kijk je om je heen naar iets nieuws dan gaan wij graag met jou in gesprek. Een contract voor bepaalde tijd behoort daarbij zeker tot de mogelijkheden.

Westpoort, het nieuwe logistieke centrum van Hoogkerk

HB personeel is gevestigd op industrieterrein Westpoort in Groningen. Om ons heen is er volop activiteit en zullen de komende periode een aantal grote logistieke bedrijven zich gaan vestigen. Dit betekent dat de werkgelegenheid en de vacatures bij HB personeel voor de stad Groningen zullen toenemen. Het leuke is ook nog eens dat industrieterrein Westpoort op fietsafstand van Hoogkerk ligt. Je hoeft dus niet afhankelijk te zijn van een auto of het OV.

Pand zijkant

Tom Havinga

“ Met name het leren kennen van de bedrijven, hun werkzaamheden en hun bedrijfscultuur vind ik een leuk onderdeel van mijn werk.”

Edwin Bijlsma

“Door ons enthousiasme, persoonlijke benadering en daadkracht kunnen wij snel schakelen en willen wij de komende jaren uitgroeien tot een herkenbare en betrouwbare partner op het gebied van arbeidsbemiddeling”.

Robert Janssen

“Door de opleiding ben ik erachter gekomen dat ik veel voldoening haal uit het contact met mensen en hen proberen te voorzien in hun behoeften”

Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident