Uitzendbureau Roden

Uitzendbureau Roden

Bekijk hier al onze vacatures in Roden

Vacature alert
Op de hoogte blijven? Stel een vacature alert in! Vacature alert

Geen vacature voor jou gevonden?

Laat hier je telefoonnummer achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

Bel terug

Uitzendbureau Roden

Wist je dat er in Roden en omgeving veel bedrijven gevestigd zijn met leuke vacatures? Als Uitzendbureau Roden heeft HB personeel veel kennis van de lokale arbeidsmarkt en weten wij vaak precies welke bedrijven leuke vacatures beschikbaar hebben die passen bij jouw skills.

Persoonlijk uitzendbureau Roden

HB personeel is gevestigd op industrieterrein Westpoort langs de A7. Dit is op korte afstand van Roden. Op het moment dat jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging maken we eerst altijd even een persoonlijke afspraak met jou. Het is namelijk erg belangrijk om jou te leren kennen zodat we weten wat jij belangrijk vindt en wat jouw ambities zijn. Of je nou op zoek bent naar een vaste baan of een bijbaan, wij gaan graag voor jou aan de slag!

Parttime vacatures

Ben je op zoek naar een baan maar wil je niet persé fulltime aan de slag dan heeft HB personeel ook mogelijkheden om parttime aan de slag te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke administratieve baan voor een bepaald aantal dagen per week of misschien wordt jij enthousiaster van een baan in de avonduren. Wat je ook zoekt wij gaan ons best doen om jou te helpen bij het vinden van een leuke uitdaging.

Fulltime vacatures

Werk is een groot onderdeel van jouw dagelijkse bezigheden. Wellicht heb jij nu een baan maar kijk je om je heen naar een andere uitdaging. Of wellicht zit je nu even zonder werk en wil he graag weer aan de slag. Wat jouw situatie ook is, wij denken graag met jou mee. Door met jou in gesprek te gaan proberen we samen met jou een richting te bepalen zodat wij jou kunnen helpen bij het maken van de juiste stap in jouw carrière. Wij begrijpen met onze jarenlange ervaring als geen ander dat een goede match essentieel is om dagelijks veel werkplezier te hebben.

HB personeel wagenpark

Team HB personeel

Solliciteren in Roden

Ben jij enthousiast geworden over ons aanbod en ben je benieuwd naar de vacatures die we voor jou beschikbaar hebben? Neem dan gerust contact met ons op zodat we jou hier meer over kunnen vertellen.

Je kunt ook jouw gegevens achterlaten zodat je in ieder geval bij ons bent ingeschreven.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in Roden dan zitten wij dichtbij. Met ons kantoor aan de a7 op industrieterrein Westpoort is het maar een klein stukje vanuit Roden. Ook met het OV of de fiets zijn wij prima te bereiken.

Tom Havinga

“ Met name het leren kennen van de bedrijven, hun werkzaamheden en hun bedrijfscultuur vind ik een leuk onderdeel van mijn werk.”

Edwin Bijlsma

“Door ons enthousiasme, persoonlijke benadering en daadkracht kunnen wij snel schakelen en willen wij de komende jaren uitgroeien tot een herkenbare en betrouwbare partner op het gebied van arbeidsbemiddeling”.

Robert Janssen

“Door de opleiding ben ik erachter gekomen dat ik veel voldoening haal uit het contact met mensen en hen proberen te voorzien in hun behoeften”

Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident