Training filmpjes maken

Vacature in beeld

Natuurlijk presenteren wij onze vacatures online zo goed en zo breed mogelijk. Toch merken wij dat het in deze krappe arbeidsmarkt erg belangrijk is om je te blijven onderscheiden. Maar hoe pak je dat nou aan?

Als jij op zoek bent naar een nieuwe baan en je komt een vacature tegen dan ben je waarschijnlijk erg benieuwd bij wat voor soort bedrijf de werkzaamheden zich afspelen. Wat is er dan leuker dan een filmpje te bekijken waarin iemand van HB personeel of iemand van het betreffende bedrijf verteld over het bedrijf en de vacature. Zo heb je gelijk een goed beeld van de mensen die er werken.

HB personeel video

Vanmorgen kreeg Tom een training video`s maken. Aan het eind van de training kreeg hij de opdracht om een filmpje te maken van het zetten van een kopje koffie bij HB personeel. Zie hieronder het eindresultaat😊🎬

De komende maanden zullen we regelmatig een bezoekje brengen aan onze medewerkers en opdrachtgevers. Ook onze opdrachtgevers merken namelijk dat het steeds lastiger wordt om de juiste kandidaten te vinden voor hun openstaande vacatures. We horen dan regelmatig dat ze zouden willen dat werkzoekenden of baan-veranderaars eens moesten weten hoe leuk hun vak of hun bedrijf wel niet is. Met behulp van video kunnen we dit dus nog beter laten zien. Een win-win situatie voor zowel onze opdrachtgevers als voor werkzoekenden die in deze tijd vol openstaande vacatures soms door de bomen het bos niet meer zien.

Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident