Wagenpark HB personeel

HB personeel nu ook herkenbaar onderweg

Voor ons als jonge ondernemers is het belangrijk om (waar wij kunnen) verantwoorde keuzes te maken. Zo vinden wij het bijvoorbeeld belangrijk om onze duurzame voetafdruk binnen de perken te houden. Dit zit bij ons in kleine dingen zoals af en toe op de fiets naar het werk, documenten en mailtjes niet uit te printen, de vaatwasser pas aan te doen als die vol zit en we hebben zonnepanelen op het dak van ons kantoor.

Het afgelopen jaar hebben wij ons wagenpark duurzamer gemaakt voor de toekomst. Met ons werkgebied in Groningen, Friesland & Drenthe zijn wij veel onderweg om onze klanten en medewerkers te bezoeken. Daarom hebben wij ervoor gekozen om een Hybride en een Electrische auto aan te schaffen. Wellicht ben je ons al eens tegengekomen maar viel het je niet gelijk op dat wij het waren.

Daar komt vanaf nu verandering in. Met onze naam HB personeel op voorportieren en de achterklep zijn we nu niet meer te missen. Dus kom je ons vanaf nu tegen dan kan je niet meer zeggen dat je het niet gezien hebt 🙂 Tot ergens onderweg! 🖐

 

HB personeel wagenpark
Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident