Mooie mijlpaal HB personeel

Hoe begon het ook alweer?

Het is alweer dik 3,5 jaar geleden dat wij begonnen zijn met HB personeel. Op het moment dat we van start gingen kregen we gelijk te maken met een lock down in verband met de corona pandemie. Niet de ideale start maar als ondernemer is het belangrijk dat je met tegenslag weet om te gaan. Wat dat betreft hebben we de schouders eronder gezet en zijn we gewoon doorgegaan met onszelf bekend maken bij werkgevers in het noorden van Nederland. Gelukkig veranderden de tijden en wisten bedrijven steeds beter om te gaan met de nieuwe werkelijkheid. Stapsgewijs kreeg HB personeel meer vorm en breidde onze klantenkring zich uit.

Persoonlijk, daadkrachtig en regionaal

In de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat zowel onze uitzendmedewerkers als onze opdrachtgevers blij worden van onze concrete manier van aanpak. Worden wij gebeld door een klant dat gaan onze recruiters direct aan de slag om de vacature zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen bij werkzoekenden. De afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat werkzoekenden niet eens altijd zelf weten dat ze werkzoekende zijn. Soms kom je nou eenmaal een gave uitdaging tegen en kom je daarover in gesprek. Al heel wat kandidaten hebben op deze manier een nieuwe baan gevonden via HB personeel. We horen vaak van klanten dat goede medewerkers niet thuis zitten dus dat het wat dat betreft toch niet gaat lukken. We zijn het daar dan ook zeker mee eens en daarom is het dus zo belangrijk om de “latent werkzoekende” te bereiken. Laat dat nou net iets zijn waar wij bij HB personeel goed in zijn!

Onze eerste award

In de afgelopen jaren zien we dat we elk jaar een stijgende lijn in de gewerkte uren van onze uitzendmedewerkers. Wekelijks of 4-wekelijks krijgen onze medewerkers hun salaris uitbetaald. Wij kunnen dan ook elke week precies zien hoeveel uren er in totaal gewerkt zijn. Voor ins is dit een belangrijke indicator van waar we staan.

Onze back office Flexpedia houdt deze statistieken ook bij en zodoende werden wij deze maand verrast door accountmanager Bob. Met een mooie award kwam hij binnengelopen om ons te feliciteren met onze resultaten en ontwikkeling in het afgelopen jaar. Vooraf hadden we voor dit jaar een (wekelijks) doel bepaald en het is mooi om te zien dat we in de maand mei dit doel hebben bereikt.

Voor ons is deze blijk van waardering een goede motivator om door te gaan op de ingeslagen weg en te blijven werken vanuit onze kernwaarden. We willen dan ook onze kandidaten en klanten bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen jaren. Jullie inzet en vertrouwen hebben bijgedragen aan het bereiken van deze mijlpaal en we kijken uit naar het vervolg van onze samenwerkingen!

Edwin Bijlsma en Tom Havinga
Eigenaren HB personee
l

Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident