Werving & Selectie uitbesteden

Zo kan jij je focussen op jouw core business

Wij zoeken de juiste kandidaat zodat jij je kunt focussen op jouw bedrijf

Afgelopen week hebben we de handtekeningen gezet voor een prachtige vacature waar wij de werving en selectie voor mogen verzorgen. Binnenkort meer over deze uitdagende rol….

Maar wat betekent dat nou precies, Werving & Selectie. Eigenlijk komt het erop neer dat wij voor jouw bedrijf op zoek gaan naar de juiste kandidaat voor de vacature die je open hebt staan. In tegenstelling tot het uitzenden zal de kandidaat bij gebleken geschiktheid rechtstreeks bij jou in dienst komen en dus ook rechtstreeks bij jou op de loonlijst.

Veel van onze opdrachtgevers hebben het druk met hun corebusiness. Denk bijvoorbeeld aan bouwbedrijven, installatiebedrijven, hoveniersbedrijven en productiebedrijven. Door de drukte is er geen tijd om vacatureteksten op te stellen, vacatures te uiten, sollicitatiebrieven en CV`s  door te spitten en sollicitatiegesprekken te voeren. Daarnaast, waar begin je met het uiten van de vacature…?

HB personeel is dagelijks bezig met het vinden van kandidaten en door onze jarenlange ervaring weten wij hoe wij de vacature binnen jouw bedrijf het beste onder de aandacht kunnen brengen en hoe we de juiste doelgroep het best kunnen bereiken. Natuurlijk zal een goede inventarisatie vooraf zeer belangrijk zijn zodat wij de juiste selectie kunnen doen. We zullen dan ook altijd vooraf met jou in gesprek gaan zodat we een goed profiel samenstellen. Bij het opstellen van dit profiel kijken wij bijvoorbeeld naar zaken als opleidingsniveau, werkzaamheden, werkplek binnen de organisatie, functie-eisen en persoonlijkheid. Een persoonlijkheidstest behoort in dit traject ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast zullen wij vooraf altijd heldere afspraken maken over de acties die wij zullen gaan uitvoeren en natuurlijk weet je als opdrachtgever vooraf ook hoe het kostenplaatje van zo`n traject eruit komt te zien.

Geïnteresseerd in Werving & Selectie via HB Personeel? Neem dan contact met ons op, wij vertellen je graag meer!

Werk Groningen
Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident