Tom Havinga

Wie is Tom?

“Mijn naam is Tom Havinga en ik ben eigenaar van HB personeel. Ik ben geboren in 1982 en opgegroeid op een veehouderij bedrijf in Bedum. Na mijn opleiding marketing & communicatie op het MBO ben ik zo`n 2 jaar aan de slag gegaan in de snijkeuken bij een specialistische groentezaak. Na 2 jaar leek het mij toch verstandiger om de schoolbanken weer in te gaan en vervolgens heb ik in 2007 de studie Commerciële Economie aan de Hanze Hogeschool in Groningen afgerond. Tegenwoordig woon ik met mijn vrouw en dochter in de stad Groningen.

Tijdens mijn afstuderen ben ik in aanraking gekomen met de uitzendbranche en na de opleiding ben ik hierin blijven werken. Na 13 jaar in diverse functies te hebben gewerkt waarvan de laatste 9 jaar als vestigingsleider was het tijd voor een nieuwe stap. Eind 2019 ben ik met Edwin Bijlsma in gesprek geraakt (die ik nog kende als oud collega) en samen hebben we de sprong in het diepe gewaagd en hebben we HB personeel opgericht.

In de dagelijkse werkzaamheden ben ik verantwoordelijk voor een aantal aandachtspunten. Zo heb ik een aantal klanten in de portefeuille waar ik het eerste aanspreekpunt voor ben. Daarnaast ben ik veel bezig met het werven en selecteren van kandidaten voor onze openstaande vacatures. Met name het leren kennen van de bedrijven, hun werkzaamheden en hun bedrijfscultuur vind ik een leuk onderdeel van mijn werk. We gaan dan ook altijd langs bij een bedrijf dat ons benaderd om een gevoel te krijgen bij wat ze doen.

Naast de operationele zaken ben ik verantwoordelijk voor het commerciële beleid van HB personeel. Denk hierbij aan onze branding, PR uitingen, website, social media, en naamsbekendheid. Tegenwoordig is het enorm belangrijk om online vindbaar te zijn en het is dan ook mijn doel om HB personeel wat dat betreft zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Uiteindelijk is dit voor onze klanten natuurlijk ook erg prettig want als wij ons bezighouden met de vindbaarheid van hun vacatures kunnen zij zich focussen op hun core business.

Ik ben er trots op dat ondanks dat we in een digitale wereld leven wij onderscheidend zijn in het persoonlijk contact. We gaan regelmatig bij onze klanten langs en ook onze medewerkers verliezen we niet uit het oog. De komende jaren is het mijn ambitie om verder door te groeien tot een betrouwbare en herkenbare partner op het gebied van personeelsbemiddeling in Noord Nederland.”

Tom Havinga
Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident