HB personeel op Hitzzz en Simone FM

HB personeel dagelijks op de radio

Misschien heb je het al voorbij horen komen terwijl je naar de radio zat te luisteren. Sinds een aantal weken is onze radiocommercial te horen op zowel Hitzzz als Simone FM. Met hun regionale bereik in de 3 noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe is dit voor HB personeel een perfecte samenwerking.

Net als deze zenders richt HB personeel zich ook met name op het noorden van Nederland. Door onze naamsbekendheid steeds meer te vergroten in het noorden merken wij dat we een steeds breder bereik krijgen en zowel werkzoekenden als werkgevers ons meer weten te vinden. Hierdoor hebben we het afgelopen jaar meer vacatures beschikbaar gekregen en ook in het komende staan er nieuwe samenwerkingen op de planning waardoor ons vacature aanbod alleen meer groter en meer divers is geworden.

Stem je af op één van deze zenders dan hoor je ons spotje 4x per dag voorbij komen. Heb je het nog niet gehoord maar ben je benieuwd? Luister dan hier onze commercial:

Commercial HB personeel

Branches

Als uitzendbureau in Noord Nederland richt HB personeel zich op diverse branches. Met meer dan 30 jaar ervaring in de gelederen weten wij wat er gevraagd wordt. De branches waar HB personeel in bemiddeld zijn:

Inschrijven bij HB personeel

Ben jij op zoek naar een baan bij jou in de regio? Schrijf je dan vandaag nog in en wie weet begin jij binnenkort aan jouw nieuwe uitdaging! Wanneer we jouw gegevens binnen hebben zullen we binnen 24 uur telefonisch contact met je opnemen om te bespreken wat je graag wilt doen en wat wij daarin kunnen betekenen.

Inschrijven

Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident