HB personeel kiest voor ATS van RecruitNow

Bij HB Personeel zijn we voortdurend op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren en onze groei te stimuleren. In het kader van innovatie en ontwikkeling, zijn we verheugd om onze nieuwste samenwerking aan te kondigen met een vooraanstaande speler in de technologiewereld: RecruitNow.

De Nieuwe Samenwerking:

Onze keuze voor het Applicant Tracking System (ATS) van RecruitNow markeert een belangrijk keerpunt in onze bedrijfsvoering. Deze geavanceerde technologie zal een centrale rol gaan spelen in de groeiplannen van HB personeel en ons helpen om nog persoonlijker en effectiever om te gaan met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Waarom RecruitNow’s ATS?

De beslissing om over te stappen naar Cockpit ATS van RecruitNow was gebaseerd op meerdere cruciale factoren:

  1. Verbeterde tracking van sollicitaties en vacatures: Het nieuwe systeem stelt HB personeel in staat om de status van sollicitaties en vacatures nauwkeuriger bij te houden, wat essentieel is om zowel onze klanten als sollicitanten up-to-date en goed geïnformeerd te houden over de voortgang van procedures.
  2. Centralisatie van data: Voorheen werkten we met verschillende systemen, wat leidde tot een verspreide dataverzameling. Met Cockpit kunnen we alle cruciale informatie in één geïntegreerd systeem onderbrengen, wat leidt tot betere efficiëntie en duidelijkheid.
  3. Schaalbaarheid van het bedrijf: Als groeiend bedrijf is het voor HB personeel essentieel om onze processen te automatiseren en te stroomlijnen. Dit systeem biedt ons de mogelijkheid om te groeien zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Vooruitkijken:

We zijn enthousiast over de kansen die deze samenwerking biedt en kijken uit naar een vruchtbare en succesvolle samenwerking met RecruitNow. Samen met onze nieuwe partner zijn we ervan overtuigd dat we onze ambities en kernwaarden nog krachtiger kunnen verwezenlijken.

Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident