HB personeel biedt mogelijkheden in de logistiek

5 redenen om te gaan werken in de logistiek

Bij HB personeel werken veel medewerkers in de logistieke sector. Of het nou gaat om magazijnmedewerker, orderpicker, inpakker, medewerker retour, heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur of pakketsorteerder. We hebben voor iedereen die van aanpakken weet een leuke baan.

Met ons kantoor op industrieterrein Westpoort in Groningen bevinden wij onszelf midden in het hart van het toekomstige logistieke centrum van Groningen.

Maar wat maakt de logistiek nou zo`n leuke sector om te werken? Wij hebben de 5 belangrijkste pluspunten voor jou op een rijtje gezet;

1. De logistiek heeft de toekomst

De logistiek heeft de toekomst! Om ons heen zien we steeds meer webwinkels en online verkoop. Voordat pakketjes bij de klant terecht komt gaat er natuurlijk een heel proces aan vooraf. Als logistiek medewerker is er dan ook volop werkgelegenheid en zijn er veel mogelijkheden om aan de slag te gaan. De komende jaren biedt de sector dan ook veel werkgelegenheid. Ook qua doorgroeimogelijkheden ben je in de logistiek aan het goede adres!

2. Je kunt aan het werk zonder diploma

Uiteraard zijn er in de logistiek zeker banen waar je diploma`s of certificaten voor moet hebben. Toch zijn er ook veel banen waar een goede motivatie en de juiste mentaliteit de belangrijkste voorwaarden zijn. Heb jij een bepaalde studie gedaan en vind je niet direct de baan die bij jou past dan is een baan in de logistiek een perfecte tussentijdse oplossing waar je snel kunt instromen. Ook voor vakantiekrachten en medewerkers met een tussenjaar is er veel mogelijk.

3. Altijd werk bij jou in de buurt

HB personeel heeft een breed netwerk aan logistieke bedrijven waar we medewerkers voor zoeken. Met opdrachtgevers in Groningen, Friesland en Drenthe hebben we dan ook altijd werk bij jou in de regio. Ook in de vakantieperiodes hebben we diverse mogelijkheden voor scholieren die graag een centje willen bijverdienen.

4. Je verdient een goed salaris

Werken in de logistiek betekent vaak dat je geen 9 tot 5 baan hebt omdat de logistiek altijd maar doorgaat. Werk je bijvoorbeeld ‘s avonds of ‘s nachts dan ontvang je een leuke toeslag over jouw normale uurloon. Overdag kan je dan wat langer uitslapen waardoor je het dan ook niet direct weer uitgeeft 😉 Ontwikkel jij jezelf en groei je door binnen de logistieke sector dan biedt dit ook mooie salaris perspectieven.

5. Het staat goed op jouw cv

Uiteraard is werkervaring altijd een belangrijk onderdeel van jouw cv. Maar heb je in de logistiek gewerkt dan getuigt dit vaak van doorzettingsvermogen en een aanpakkersmentaliteit. Daarnaast is samenwerken een heel belangrijk onderdeel van het hectische logistieke proces. Je kunt samenwerken dan ook zeker noteren bij jouw vaardigheden. Ook wordt je vaak ingezet op diverse functies waardoor je veel verschillende skills ontwikkelt.

Ben jij benieuwd welke logistieke uitdaging wij voor jou in petto hebben? Neem dan contact op met HB personeel

Warehouse
Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident