Hendrika geslaagd voor VCU

Met het VCU certificaat weet je waar je op moet letten m.b.t veiligheid en gezondheid

Nog maar net aan de slag bij HB personeel en nu al een certificaat in the pocket! Onze Hendrika is namelijk geslaagd voor haar VCU. Met dit VCU certificaat tonen wij aan dat veiligheid en gezondheid bij HB personeel hoog in het vaandel staan.

Wij bemiddelen namelijk personeel in tal van branches. Met name in braches als de Bouw, Werktuigbouw, Metaal, Transport, Groen en Industrie is VCA en VCU een belangrijk aspect. Veel van onze uitzendmedewerkers zijn dan ook in het bezit vaan een VCA certificaat.

Met haar VCU certificaat weet Hendrika goed waar ze op moet letten wanneer er vacatures binnenkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitvragen van de benodigde PBM`s (persoonlijke beschermingsmiddelen), het geven van goede instructies en het contoleren en evalueren op het moment dat er iemand via HB personeel aan de slag gaat. Ook weet ze bij het selecteren van kandidaten waar ze op moet letten (denk aan opleiding en ervaring)

Kijk dus niet raar op als Hendrika eens bij jou op het bedrijf of op de werkplek langskomt voor een kijkje in de keuken. We vinden het namelijk altijd leuk om te zien wat onze medewerkers precies doen op hun werk maar we kijken ook altijd goed naar de werkomgeving en de werkomstandigheden.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van personeel? Bekijk onze website voor meer info over onze dienstverlening.

 

Hendrika VCA
Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident