Kleine interne verbouwing kantoor

Beter intakegesprek met nieuwe spreekkamer HB personeel

In een eerdere blog hebben we al eens verteld over het hele proces van vacature tot plaatsing. Zowel aan de kant van de opdrachtgever als aan de kant van de werkzoekende is het belangrijk om te achterhalen wat hij of zij graag wil. Een goed gesprek is dan ook essentieel om de juiste match te kunnen maken.

Natuurlijk is een goed gesprek in deze tijden van afstand bewaren behoorlijk lastig. Vorig jaar hebben we dit goed weten op te lossen door voldoende afstand te bewaren, ons aan de hygiëne regels te houden en een beperkt aantal afspraken per dag te plannen. Op dit moment worden de intakegesprekken bij ons uitzendbureau via videobellen gedaan.

Toch merken we dat een face to face gesprek de beste manier is om een kandidaat beter te leren kennen. Veel mensen vinden het videobellen toch wel spannend en we merken ook dat veel kandidaten het ongemakkelijk of ingewikkeld vinden om een digitaal gesprek te voeren. Wij zullen dan ook blij zijn als de lockdown voorbij is en we weer op een persoonlijke manier met elkaar in gesprek kunnen.

Om ons alvast voor te bereiden op het komende jaar hebben we in ons kantoor een kleine verbouwing gedaan. We hebben nu een aparte spreekkamer waar we op een persoonlijke manier met werkzoekenden en klanten in gesprek kunnen. Op die manier hopen we in het komende jaar nog beter werkzoekenden te kunnen helpen aan hun (droom)baan en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn door het vinden van de juiste kandidaat.

Spreekkamer
Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident