Voordelen personeel inhuren via HB personeel

4 redenen om gebruik te maken van onze dienstverlening

4 voordelen op een rijtje

Op het moment van schrijven zitten we alweer in de maand december. Voor veel bedrijven een drukke maand. Er moet nog werk worden afgemaakt voor het nieuwe jaar, je wilt nog een eindejaar gesprek met een aantal klantrelaties, die grote klus moet nog af voor de kerst, je moet nog kerstpakketten regelen voor je personeel enzovoort.

De afgelopen weken zien wij bij HB personeel ook bij onze klanten een piekdrukte ontstaan. Zo merken we bij onze logistieke opdrachtgevers enorme drukte vanwege de vele orders. Of het nou gaat om Black Friday, Sinterklaas of Kerst, er gaat dit jaar extra veel via de digitale snelweg. Onze orderpickers, heftruckchauffeurs, inpakkers, magazijnmedewerkers en klantcontact medewerkers zijn dan ook volop in actie in deze periode.

Maar waarom komen deze bedrijven nou bij HB personeel terecht? We hebben 4 voordelen op een rijtje gezet;

1: Tijdwinst en minder administratieve rompslomp

In deze periode zijn veel bedrijven zo druk dat er geen tijd is om vacatures te uiten, brieven door te nemen en sollicitatiegesprekken te voeren. HB personeel probeert een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de functie, de organisatie en de functie eisen en neemt dan dit traject voor jou als opdrachtgever uit handen. Wij doen de juiste selectie en zorgen ervoor dat de medewerker op de afgesproken tijd op zijn of haar eerste werkdag verschijnt.

Gedurende de werkzame periode heb je daarnaast als opdrachtgever weinig administratieve rompslomp. Contracten, loonstroken, jaaropgaven, afdrachten van premies en heffingen aan de belastingdienst worden allemaal door ons geregeld.

2: Flexibiliteit

Je hebt met jouw bedrijf nou eenmaal van die periodes dat het extra druk is en waarbij het ideaal is om tijdelijk op te schalen. Of het nou gaat om seizoensdrukte, vervanging i.v.m. ziekte of zwangerschap of een grote order of project? Je hebt extra personeel nodig! Bijkomend voordeel is dat je op het moment dat de drukke periode voorbij is weer kunt afschalen.

3: Minder risico

Wanneer je personeel inhuurt via een uitzendbureau ontvang je alleen een factuur van de daadwerkelijk gewerkte uren. Wordt de uitzendkracht ziek dan is het uitzendbureau hiervoor verantwoordelijk. Zij zijn immers de feitelijke werkgever en daarom ook verantwoordelijk voor de loondoorbetaling bij ziekte aan de uitzendkracht. Ook zaken als vakantiegeld, vakantiedagen, doorbetaling bij feestdagen, kort verzuim en pensioen zijn allemaal opgenomen in het uurtarief en worden dus niet apart in rekening gebracht.

4: Extra tijd om definitieve keuze te maken

Misschien weet je nog niet zeker of je er iemand definitief bij kan aannemen of twijfel je nog of de medewerkers zich voldoende gaat ontwikkelen. Als uitzender kunnen wij maximaal 5,5 jaar gebruik maken van flexibele contracten. Uiteraard bouwt de uitzendkracht gedurende deze jaren meer rechten op en heeft hij vanaf dag 1 recht op dezelfde salarissen en arbeidsvoorwaarden als de medewerkers die rechtstreeks in dienst zijn.

Voordelen Uitzenden
Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident