Een korte terugblik

Het eerste jaar van HB personeel

Een bijzonder eerste jaar

Overal in de wereld zal 2020 een jaar zijn dat niet snel vergeten zal worden. Begin februari leek corona nog iets wat zich alleen aan de andere kant van de wereld afspeelde. Op 27 februari werd echter het eerste officiële geval in Nederland vastgesteld. Vervolgens weten we allemaal wat er is veranderd en wat voor effect heeft gehad op het leven van iedereen.

Bij HB personeel wisten we vooraf wel dat het een bijzonder jaar zou worden. Wij hadden ons in januari ingesteld op een periode van thuiswerken en we wisten dat we een onzekere periode tegemoet zouden gaan omdat we helemaal vanaf nul zouden beginnen.

Want voor wie het niet weet, eind 2019 besloten wij (Edwin Bijlsma en Tom Havinga) om samen een uitzendbureau te beginnen. Nadat we een naam bedacht hadden konden we ons  inschrijven bij de KVK en kon het avontuur beginnen. De eerste weken zaten we met de laptop thuis aan de keukentafel en probeerden we onze dienstverlening onder de aandacht te brengen bij bedrijven en werkzoekenden. Al gauw plaatsen we onze eerste medewerker, vervolgens de tweede en daarna zijn er al heel wat medewerkers begonnen die HB personeel op hun CV kunnen bijschrijven als werkgever.

Natuurlijk kwam er meer bij kijken en hebben we HB personeel in de afgelopen maanden opgebouwd tot een professioneel bedrijf. Zo zijn we vanaf 20 maart gevestigd aan de Londenweg 32 in Groningen waar we een prachtig kantoor hebben. In dezelfde maand ging onze website live en waren we ook online vindbaar. Nog elke dag zijn wij blij met het resultaat.

Na de oplevering van het kantoor hebben we het verder ingericht en inmiddels hebben we 3 werkplekken, tekeningen aan de muur en zitten we dagelijks op gepaste afstand aan de stamtafel met werkzoekenden en relaties.

Naast de website en ons kantoor zijn wij ook op sociale media goed vindbaar. Op Facebook en LinkedIn hebben we samen inmiddels meer dan 1000 volgers en het is mooi om te zien dat dankzij deze volgers ons netwerk langzaam doorgroeit.

Inmiddels kunnen wij zeggen dat de fundering van HB personeel heel goed staat en dat er dagelijks naar volle tevredenheid medewerkers van HB personeel aan de slag zijn bij bedrijven uit Groningen, Friesland en Drenthe. Een aantal medewerkers hebben voor volgend jaar zelfs al een jaarcontract gekregen zodat ze ook in 2021 via HB personeel aan de slag zullen zijn.

Wij zullen de komende maanden met onze klanten vooruit kijken naar 2021 en we hopen ook volgend jaar weer gave vacatures te bemiddelen en onze opdrachtgevers blij te maken met de juiste kandidaten. Heb jij voor volgend jaar ook personele vraagstukken of ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij denken graag met je mee en je bent dan ook van harte welkom om samen in gesprek te gaan over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Voor nu wensen we jou een goed einde van 2020 en vooral veel gezondheid in deze spannende tijden.

Londenweg 32
Bel mij terug
© HB Personeel 2024
Ontwikkeld door Convident